Dnes sa na tlačovej konferencii pred nadchádzajúcou sezónou objavil Andrés Iniesta, ktorý komentoval aktuálne dianie v katalánskom klube.

Suarez

"Je to jeden z najlepších útočníkov na svete. Jeho ambície budú pre góly užitočné. Pre mňa aj pre iných hráčov je kľúčové, aby mali takýchto hráčov. Je to skvelý prestup na teraz aj do budúcnosti."

Xavi

"To, že Xavi zostáva, nemení nič. Bude to takisto ako po uplynulé sezóny. Je to skvelá správa. Som veľmi rád, pretože Xavi je tak dôležitá postava pre klub, že jeho odchod by bol čudný. Ide o jednu z najlepších správ tohto leta."

Rakitič a Mathieu

"Všetci vieme, čo môžu do hry vniesť a klub hľadal čo mužstvu chýbalo. Ide o dvoch hráčov, ktorí prichádzajú, aby sa dosahovali ciele."

Trest Suareza

"Je to veľmi ťažká téma, neviem, či hovoriť o tom, je prospešné. Svoj názor radšej nepoviem. Pre nás je to veľká posila. Má veľkú kvalitu. Iná vec sú otázky týkajúce sa klubu, tribunálu či FIFA."

Messi

"Formu tímu ovplyvňuje každý, nie jeden hráč. Čo sa týka Lea, nikdy som o ňom nepochyboval. Vzhľadom na to, čo reprezentuje a aký má vplyv na hru, do mužstva vnáša veľa. Je ťažké to udržať po tak dlhý čas ako v prípade Messiho. Zlý Messiho zápas je pre iného dobrý. Dúfam, že tento rok bude tým, kým bol predtým."

Halilovič

"Myslím, že sme videli, že to je hráč vysokej kvality, veľmi dynamický, ktorý dobre spolupracuje. Má sa však čo učiť a zlepšovať."

Enrique

"Je to prvý hráč, na ktorého som po príchode na tréning prvého tímu narazil. Mali sme dobrý vzťah, teším sa, že je tu. Je to tréner, ktorý má jasne definovaný cieľ. Hráči musia prv veriť v neho a potom v to, čo nám hovorí."

Tréning

"Začíname trénovať a myslím, že do štartu ligy sa ešte zlepšíme a tí, ktorí ešte len prídu, tak chytia rytmus. V súčasnej dobe pracujeme, aby boli pocity dobré."

zdroj: as.com
foto: as.com

cruyff

15
2014-07-25 15:46:31

krásna, ale zásadná úvaha Iniestu, že v Lusovi budú musieť všetci hráči veriť a potom veriť tomu, čo nám vypráva..ak v tejto dôvere v Luisa niekto zlyhá, tak sa mužstvo nikde nepohne. Musí to byť na 110-PERCENT !!! VISCA BARCA..

messi9970

-5
2014-07-25 16:35:07

iniesta messi xavi vodca el barca

zemel_filip

5
2014-07-25 19:57:32

Úplne súhlasim!! A "milujem" tie reči slovenských novinárov niekomu sa vydarí zapas a už je druhy messi -_- každý kto vie kopnut do lopty je Messi nie ? -_- !!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.