Na štadión Do Dragao do Porta včera prišlo vyše 50 000 fanúšikov, aby si vychutnali zápas hviezd, ktorý sa zorganizoval na počesť ukončenia kariéry Andersona Luis de Souzu, známejšieho pod prezývkou Deco.

Po zápase mala hviezda večera veľkú radosť z toho ako celé podujatie vyšlo. Zároveň chápal, prečo sa na tento zápas nemohli dostaviť Xavi či Iniesta. "Pre mužstvo ide o veľmi dôležité obdobie," komentoval. "Barca však pomohla so všetkým o čo sme ju požiadali," povedal.

Následne priznal, že "Leo Messi je najlepším hráčom histórie Barcelony. Ak mužstvo nevyhráva, vina padá vždy na najlepších hráčov, no nikto by nemal zabúdať na to, čo pre Barcu urobil... Barca teraz vyzerá veľmi silno a nesmierne sa mi páči príchod Luisa Suareza. Je to tvrdo pracujúci útočník s nesmiernou osobnosťou, ktorý strieľa góly," dodal.

Pre televíziu z Porta po zápase prehodil niekoľko slov aj Leo Messi, ktorý povedal, že "Deco si to zaslúžil kvôli tomu, aký bol hráč a zároveň človek.... Je to hráč, od ktorého som sa veľa učil, podobne ako ostatní v tíme. Neexistuje, aby som si toto podujatie mohol nechať ujsť."

"Je príjemné vrátiť sa naspäť na miesto, kde som pred jedenástimi rokmi zažil svoj debut," uviedol Leo na záver.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

FCB_MQUC

top komentár
41
2014-07-26 12:49:12

Deco, nikdy nezabudneme!!

buggo

10
2014-07-26 15:06:00

deco hodně štěstí v další etapě života :-)

buggo

7
2014-07-26 15:06:00

deco hodně štěstí v další etapě života :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.