Pep Guardiola bol posadnutý prácou. Jeho veta: "Ak budeme vstávať skoro, budeme nezastaviteľní", ktorú povedal v katalánskom parlamente, vošla do histórie. Hráčov totiž dokázal disciplínou motivovať celé štyri roky a vieme čo nasledovalo.

Guardiola prichádzal do Sant Joan Despí okolo 8:20 ráno. Po tréningu bol vždy na dlhý čas zavretý vo svojej kancelárii. Po jeho stopách teraz kráča Luis Enrique.

V prvých dvoch týždňoch sa tréningy začínali o 9:30, no tréner prvého tímu sa v tréningovom komplexe objavil stále o dve hodiny skôr, čím v tomto ohľade porazil aj Pepa Guardiolu. Nebol však sám. Celý realizačný tím prišiel zhruba s ním, teda okolo 7:30 ráno.

Luis Enrique však takmer vždy dorazil ako prvý. Ďalším prvkom, ktorý nového trénera Barcelony spája s najúspešnejším trénerom barcelonskej histórie je, že posledným tréningom sa pre Luisa Enriqueho deň nekončí. So svojimi spolupracovníkmi sleduje zápasy a diskutuje o futbalových záležitostiach v tej istej kancelárii ako to robili Guardiola, Vilanova či Martino.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

A.s.p.a.r

top komentár
43
2014-07-28 21:30:55

To sa mi veľmi páči čo Lucho robí znovu povstane náš Dream Team

GabrielSVK

28
2014-07-28 22:04:50

Dúfam, že tak ako sa veci okolo tréningu podobajú za čias Guardiolu, tak aj naša hra bude znova taká ako za Guardiolovu éru.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.