Jeremy Mathieu poskytol už ako hráč FC Barcelona rozhovor pre BarcaTV a pre oficiálnu klubovú stránku.

"Dám zo seba 100% a dúfam, že na trávniku pôjde všetko dobre," povedal. Obranca si je vedomý, že s prestupom na Camp Nou prichádza tlak navyše. Zároveň ide o veľký krok v jeho kariére: "Je ťažké prísť po niekom ako Carles Puyol, ale dokážem, že keď ma klub priviedol, urobil dobré rozhodnutie."

Vek podľa jeho názoru nie je prekážkou. Uistil, že vek "vám dá väčší pokoj a skúsenosti pokiaľ ide o kontakt s tlačou a prostredím. Voči tlaku som odolný."

"S adaptáciou nebudem mať problém. Po Španielsky hovorím oveľa lepšie, než keď som prišiel do Valencie. Verím vo svoje schopnosti. Teraz je čas, aby som prehovoril na ihrisku," povedal. V šatni pritom narazil na svojho bývalého spoluhráča z Mestally, Jordiho Albu: "Určite mi pomôže začleniť sa do skupiny," povedal

Mathieu takisto poukázal na hlavnú motiváciou v etape, ktorá sa v podstate začala: "Prišiel som do Barcelony, aby som vyhral všetky tituly, ktoré mi chýbajú." Tiež priznal, že jednou z najdôležitejších postáv Blaugrana je Eric Abidal: "Pre klub je to veľmi dôležitá postava z každého uhla pohľadu. Zaslúži si sympatie celej Barcy."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

zajo6991

13
2014-07-29 23:15:19

Vypadá byť veľmi odhodlaný, dúfam že to nebol zbytočný nákup a jeho odhodlanosť bude odrazená na ihrisku.

Mares

10
2014-07-30 00:42:37

keby mi mal take levie srdce a odhodlanie ako Puyi tak by to bola radosť sa pozerať na neho na inhrisku :D.. síce Puyol je asi nenahraditelný ale pokúsiť sa aspoň z časti ho nahradiť by nebolo zlé :)

GabrielSVK

0
2014-07-30 12:08:18

Dúfam, že to bola naozaj dobrá kúpa ale s jeho postoju je cítiť, že chce hrať za Barcelonu, že chce ukázať čo v ňom je a ja mu držím palce. Presne takýchto hráčov potrebujeme, ktorý do Barcelony chcú prísť sami a netreba ich presviedčať ako to bolo napr. s Luizom alebo Reusom a pod. Držím palce Mathieu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.