Fanúšikovia Barcelony snívajú o útoku Suarez - Messi - Neymar, ktorý by mal čeliť madridskému útoku Bale - Benzema - Ronaldo. Všetko však nasvedčuje tomu, že si culés na tento vysnený útok budú musieť nejaký ten čas počkať.

V prvom zápase sezóny na Camp Nou, ktorý sa koná 24. augusta, sa budú fanúšikovia musieť uspokojiť zatiaľ len s Messim. Je vysoko pravdepodobné, že Športový arbitrážny súd Suarezovi nepovolí hrať hneď prvý zápas ligy. Nemožno to síce vylúčiť, ale je to nepravdepodobné. Barcelona by sa v momentálnej situácii uspokojila aj s tým, že by mohol Uruguajčan trénovať s tímom.

Na druhej strane je taktiež neistá prítomnosť Neymara. V pondelok hráča čakajú ďalšie vyšetrenia, aby sa zistil aktuálny stav jeho zranenia. Aj napriek tomu, že 24. august a zápas proti Elche je ešte dosť ďaleko, nezdá sa, aby bol Brazílčan schopný dať sa zdravotne úplne do poriadku.

Neymara tak zrejme uvidíme možno tak na lavičke, no Luis Enrique má o problémy postarané. Odišiel Cristian Tello, Alexis Sánchez, neprítomný bude Neymara a Suarez... Tréner Blaugrana má tým pádom k dispozícii len troch útočníkov prvého tímu: Deulofou, Messi a Pedro.

Dnes to vyzerá tak, že ide o úplne nové zloženie útoku, no je reálne, že si ho Enrique vyskúša v zápase pohára Gampera. Messi sa k tréningu pridá v najbližších dňoch a bude mať 15 dní na to, aby sa na spomínané stretnutie pripravil.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

StanoM

top komentár
52
2014-07-30 08:52:30

Myslím si, že v tomto zložení, prvých pár zápasov by nemal byt najmenší problém.

tomasis

10
2014-07-30 10:09:18

Aspon si zahra tych 5-6 zapasov aj Deulofeu :) El Clasico je az 9. kolo a 8. kolo je proti Eibar. Tam uz budu hrat vsetci traja :)

bruno1

10
2014-07-30 12:06:52

Preco neskusit aj Adamu? Resp. ked tu boli spekulacie o Pedrovi ako pravom obrancovi, myslim ze Adama by sa velmi hodina na toto miesto. Je rychly silny a ma dobru techniku.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.