Brankárovi FC Barcelona je ľúto, že jeho spoluhráč z klubu nevyhral svetový šampionát v Brazílii. Na druhej strane priznal, že titul Nemecka oslavoval vo veľkom.

"Je mi ľúto, že Messi majstrovstvá nevyhral, no titul som samozrejme oslavoval vo veľkom," povedal Marc-Andre ter Stegen pre denník Mundo Deportivo. "Finále som pozeral v hoteli v Barcelone, kde bývam. Síce som nebol súčasťou tímu, ale ako Nemec som bol za svojich spoluhráčov šťastný," pokračoval.

"Dúfam, že chytať za Barcu mi pomôže k mieste v reprezentácii. Chytať za Barcelonu mi pomôže ukázať moje najlepšie kvality svetu. Svoje kvality a skúsenosti som poznal a oni tiež. Sledovali ma dlhý čas. Nebojím sa. Som šťastný, že som tu," vysvetlil.

Ter Stegen sa vyjadril aj k novému trénerovi Barcelony. Po Gerardovi Martinovi totiž opraty katalánskeho klubu prebral Luis Enrique: "Páči sa mi spôsob akým vidí futbal a páči sa mi jeho osobnosť. Je skvelý človek. Má veľkú osobnosť a myslím si, že je to normálny chlapík. Prácu čo robí, veľmi rešpektujem," dodal.

zdroj: goal.com
foto: goal.com

D0MIN0

25
2014-07-31 20:29:33

kazdy znas to prial Messimu uz nebude mat velku sancu vyhrat MS.. keby meesi vyhral toto dokazal by vsetko

JuanFCB

27
2014-07-31 20:43:03

Až bude MS v roce 2018 tak mu budu držet palce a věřit v to, že to Messi vyhraje. Už jenom proto, že si to zaslouží. A i tak bez toho poháru je, bude vždy a navždy nejlepší hráč světa a historie!

FCBkraken

12
2014-07-31 21:18:20

povedzme si pravdu ..do finale MS sa futbalista dostane raz za zivot velmi velmi zriedka 2x..toto bola jeho posledna sanca ..to by bol neuveritelny zazrak priam nemozny aby sa argentina dostala do finale 2x po sebe ..je to velka skoda ..bude ho to trapit a mrziet do konca zivota ..a nas fanusikov tiez

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.