Gazzetta Dello Sport uverejnila na svojom blogu útržok, v ktorom citovala vyjadrenie Jamesa Rodrigueza. Ten odporúča svojmu reprezentačnému kolegovi Juanovi Cuadradovi prestup do Barcelony.

James na otázku ohľadne spájania Cuadrada s Barcelonou odpovedal: „Dúfam, že sa to podarí, pretože je to môj dobrý kamarát. Ak sa to uskutoční, tak to otvorí dvere pre ďalších Kolumbijčanov, pretože nás už bude vo veľkých kluboch viacero.“

Cuadradov agent Alessandro Lucci však uviedol, že momentálne neeviduje žiaden kontakt Katalánskeho klubu so svojim klientom.

Bez záujmu Barcelony sa otvárajú dvere pre anglický Manchester United, ktorý by mal momentálne s Cuadradom jednať.

Vo Fiorentine sú s odchodom Cuadrada už zmierení, a tak chcú z prestupu vytrieskať čo najviac. Športový riaditeľ Daniele Prade nedávno vyhlásil, že 26-ročný Kolumbijčan neodíde za čiastku menšiu ako 50 miliónov eur.

zdroj: soccerlens.com

Kubo11

11
2014-08-01 11:21:07

Tak to dúfam aj ja.

Marco01

9
2014-08-01 13:58:07

Cuadradov agent povedal, ze neexistuje ziaden kontakt ? ved iba pred par dnami tu bol clanok kde Cuadradov agent hovoril, ze su v kontakte aj s Barcou ...ktory dennik teda zase zavadza ? :-D a inac ja by som za neho 50 mega nedal...mozno tak 30-35...Alexisa sme pustili za 40 a ked si to porovnam...ale zase my nevieme vyjednavat, kyvneme hned na prvu ponuku...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.