Prezident FC Barcelona poskytol rozhodol pre americkú televíznu stanicu CNN. Osobitnú pozornosť smerovala televízia na prestup Luisa Suareza.

Suarez

"Prvýkrát sme sa s hráčom skontaktovali pred Majstrovstvami sveta. Povedali sme mu, že má optimálny vek aj skúsenosti, aby sa pripojil k tímu. To, že sa mu páči naše mesto, obľubuje náš futbal, sme vedeli niekoľko rokov. Preto všetko do seba vynikajúco zapadlo a vytvorila sa akurátna atmosféra, aby Luis prijal naše podmienky. Vedeli sme, že má lepšie ponuky, ale Luis sa nakoniec rozhodol prísť do Barcelony."

Chiellini

"Nie. Kvôli tomu incidentu sme o našom rozhodnutí nepremýšľali opäť a to sme mu aj povedali. Pre nás urobil niečo dôležité a to, že si priznal chybu. Vie, že sa zachoval zle a to je pre nás veľmi dôležité."

Chovanie Suareza v budúcnosti

"Je to otázka na neho. My v neho veríme. Musí vidieť, že mu klub dáva šancu."

Guardiola

"Od Guardiolu som sa veľa naučil. Je to génius."

Návrat Guardiolu

"Ľudia, ktorí sú z Barcy, ktorí ju majú v srdci, sa vracajú a klub podporujú. Vidím množstvo osôb, ktorébudú v budúcnosti v klube. Po roku 2022 množstvo z hráčov, ktorí v súčasnosti hrávajú alebo tí, ktorí sú v iných tímoch sa vrátia ako tréneri, športoví riaditelia, prezidenti. Je to tak preto, lebo sme v podstate ako rodina."

Messi

"Messi reprezentuje niečo viac než len góly a tituly. Reprezentuje ducha mladého hráča, ktorý pochádza z La Masie a v klube dozrieva. Messiho hodnota je pre Barcelonu nekonečná. Prišiel do nášho klubu, keď mal 13 rokov a nedávno mal 27. Je jeden z nás."

Neymar

"Keď pravda vyjde najavo, klub z toho bude mať len úžitok."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Pavexim

14
2014-08-06 11:47:00

tak vsetci dufame ze suarezi klub dobre sadne a nebudu sa opakovat jeho predchadzajuce chyby

top veta asi bola pep je genius v skratke :P :P :P

messisko

8
2014-08-06 11:47:36

Krasne slova co povedal o Messim.

guraj11

12
2014-08-06 11:53:52

Suhlasim... Tie slova o Messim velmi pekne. Len aby mal Messi chut a radost z futbalu. Dufam, ze nebude vyhasnuty.

cruyff

5
2014-08-06 12:52:35

priznal chybu...ak ste to pozorne sledovali, tak Suárezovi to, trvalo trochu dlho, lebo kým došlo k jeho ,,priznaniu,, a to až pod veľkým tlakom médii, aj možno FCB, tak jeho prvé vyhlásenia boli, že to kusnutie sa vôbec nestalo. Chytal som sa za hlavu, že klamal v priamom prenose pred miliónmi fanúšikov, ako keby bol na vine niekto iný. Luis bude mať čo so sebou robiť, aby zvládal takýto prejav emócii..visca barca

matusb

2
2014-08-06 13:42:32

"poskytol rozhodol" :)
to je take Gasparovicovske :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.