Po výhre Arsenalu nad Manchestrom City 3-0, The Gunners získali Community Shield, čím si Alexis Sánchez do štatistiky pripísal prvú trofej na Emirates Stadium. Po zápase výkony Alexisa ako aj prestup Thomasa Vermaelena komentoval tréner anglického celku, Arsene Wenger.

Ten prv svoju pozornosť upriamil na prestup svojho kapitána na Camp Nou: "Nakoľko nehral, tak som mu pred koncom minulej sezóny povedal, že môže odísť. V minulej sezóne sa Thomas zachoval fantasticky. Jeho ľudská stránka je mimoriadna a som mu veľmi vďačný," povedal Francúz, ktorý Vermaelenovi následne v Barcelone zaželal veľa šťastia.

Potom sa na rad dostal Alexis Sánchez, ktorý v zápase o Community Shield odohral celý prvý polčas. "Mal veľkú túžbu hrať a pre City bol v každom momente hrozbou. Naďalej však nie je úplne hotový, aby bol hráčom prvého tímu," povedal Wenger.

Na tlačovke následne tréner Arsenalu oznámil, že novým kapitánom tímu po Vermaelenovi bude Mikel Arteta a jeho nástupcom sa stal nemecký obranca Per Mertesacker.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

guraj11

16
2014-08-11 16:38:03

Len aby tam Alexis hraval vobec... Vcera dost kazil slubne protiutoky. Nezmyselne odovzdal loptu parkrat superovi. Uz davno som tvrdil, ze mu chyba rozvaha. Casto byva oplaseny a zbrkly. Myslim, ze talianska liga by mu sedela najviac. Tam mu hudu tolerovat aj straty lopt, len nech beha.

GabrielSVK

13
2014-08-11 16:53:29

Ja si myslím, že nehral až tak zle. Naschval som pozeral ten zápas aby som videl Alexisa a určite sem-tam niečo pokazil, ale vyslal aj niekoľko dobrých nahrávok, mal aj šancu a predsa len je to Anglická liga v ktorej treba behať a byť silný nie len s loptou ale aj bez nej a určite mu chvíľu bude trvať kým sa adaptuje.

juri

7
2014-08-11 19:41:00

Alexis si potrebuje zvyknuť a keď si zvykne tak je to jeden z najlepšich hračov na svete :)

1marek25

-4
2014-08-12 09:36:01

alexis ako moc nam budeš chybať

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.