QPR dali odvážnu ponuku za záložníka Barcelony, Alexa Songa. Tréner Harry Redknapp chce bývalého hráča Arsenalu na hosťovanie.

Song má však na stole lepšie ponuky, pretože oba milánske kluby už o neho prejavili záujem.

Redknapp vidí Songa ako ideálneho kandidáta pre zosilnenie zálohy Rangers, a aj týmto prestupom chce naštartovať boj o popredné priečky.

Barcelona však preferuje predaj 26-ročného hráča, a podľa zdrojov blízkych Songovi, je hráč ochotný počkať si na tú správnu ponuku.

Songove meno sa tiež skloňuje v Manchesteri United v prípade, že by sa nepodarilo dohodnúť s Arturom Vidalom. Ponuky zvažujú aj Everton a Swansea, ale tieto kluby nepodnikli oficiálnou cestou ešte žiadne kroky.

Počas štyroch rokov v Arsenale bol Song vysoko ceneným hráčom a to aj napriek tomu, že sa mužstvu nepodarilo vybojovať žiadnu trofej. Od prestupu do Barcelony však Kamerunčan tápa.

Harry Redknapp

S príchodom nového trénera Luisa Enriqueho sa stal Song nadbytočným hráčom a spoločne s jeho agentom dostal pokyn, že si môže hľadať nový klub.

QPR už podpísali Ria Ferdinanda, Stevena Caulkera, Jordona Mutcha a Mauricia Islu počas tohto letného prestupového obdobia, ale Redknapp chce pritiahnuť viac posíl.

zdroj: dailystar.co.uk

neymar456

22
2014-08-14 22:00:39

Treba ho predať nie hosťovanie a už vôbec nie do QPR.

barcelonista29

9
2014-08-14 22:24:48

Treba ho predať, aby boli nejaké peniaze a potom sa môže kúpiť pravý obranca.. keby vedenie vie vyjednávať tak ho predá za 7-10M, ale pôjde za 5M max

nepalko

6
2014-08-14 22:58:47

Nemyslím si,že ho vedenie predá iba za 5M. Podľa mňa ho predajú minimálne za 10M Môžme sa kľudne aj staviť:-) ...

erdzo

1
2014-08-15 12:39:50

Ja si myslím že by bol veľmi dobrý ťah dať ho na hosťovania, a ak by sa vytiahol tak potom ho predať keď by mal vyššiu cenu a ak nie, tak sa tým asi nič nestratí ale to všetko záleží aj podľa toho koľko za neho kto ponúka.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.