Po včerajšej výhre nad Club León, komentoval priebeh stretnutia aj Športový riaditeľ FC Barcelona, Andoni Zubizarreta.

Hra

"Dobre sme útočili a potom sme boli schopní sa vrátiť, aby sme udržali vlastnú obrannú štruktúru. Ide o dobrú správu, keď môžeme hrať spolu, vysoko získavať lopty a nachádzať si priestor. Takisto rýchlosť prihrávok bola dobrá. Videli sme veľa kolektívneho aj individuálneho talentu."

Prestupy

"Noví hráči sa odprezentovali tak ako by tu hrali celú život. Začínajúc od bránky až po útočnú líniu bez menovania. Hrali isto, ukázali svoju osobnosť, vedeli, čo treba robiť. Tešili sa hre s týmto erbom a výzve sa postavili čelom. Je to veľmi ťažké."

Úloha odchovancov

"Videli sme kolektív, no nezabúdajme na vynikajúcu prácu Messiho, Neymara, Piqué, Albu... Je to dobré znamenie. Obyčajne nie som najväčším optimistom, pocity sú však také, že sa zapracovalo nad mnohými vecami, no stále je priestor na zlepšenie."

Suarez

"Mali by sme mu nechať trochu pokoja, aby zapadol do tímu, aby spoznal hru. Vďaka svojej kvalite nám bude schopný pomôcť. Nech sa vráti pripravený na 100%, taký je plán."

zdroj: as.com
foto: as.com

Marian

22
2014-08-20 10:33:28

Je jasné,že sa El Pistolero Luisito musí zohrať so spoluhráčmi, ale mal by si ponechať svoje liverpoolské ťahy, ináč by totálnym prispôsobením sa štýlu FCB dopadol tak, že potiahne akciu po krídle, zasekne a prihrá dozadu...Tím sa musí prispôsobiť jemu v určitých herných situáciách, čím získa väčšiu variabilitu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.