Andrés Iniesa v rozhovore s médiami ocenil postoj a hru tímu v pohári Gampera. Barcelona totiž nad Club León vyhrala presvedčivo 6-0.

Víťazstvo v Gamperovom pohári

"Stále to vyvolá zvláštnu radosť. Je to naša trofej. Prichádzajú dobré veci, pred nami je začiatok ligy, máme chuť aj radosť, aby všetko išlo dobre."

Hrať pre mužstvo

"Pocity sú dobré. Začiatky slúžia na to, aby sme chytili fyzický rytmus, precvičili aspekty hry, ktoré sme natrénovali a vyskúšali sa v taktike. Mužstvo sa musí zohrať a chcieť viac. Posnažíme sa, aby sa všetko v nedeľu ukázalo na trávniku."

Luis Enrique

"Je to nový tréner, ale myslím si, že radosť a poctivo vykonaná práca s jasnými ideami je veľmi dôležitá. V tejto sezóne to bude kľúčové. Myslím, že s novými hráčmi máme fantastický tím schopný bojovať o všetky tituly."

Trio v útoku

"Vpredu máme zaujímavé trio, ale takisto aj Pedra a Rafu. Dôležité je, aby to fungovalo. Zápas trvá 90 minút, prihodiť sa môžu rôzne veci a aby sme opäť vyhrávali, musíme byť dobrí vo všetkých aspektoch."

Požiadavky sezóny

"V každom mesiaci sa musí mužstvo zlepšiť, no v klube je najdôležitejšie to, čo je aktuálne a preto musíme byť pripravení už teraz. V takomto klube miesto pre trpezlivosť nie je."

Začiatok sezóny

"Mali sme dostatok času, aby sme nabili batérie a odpočinuli si. Máme obrovskú radosť aj túžbu. Minulá sezóna sa nevydarila a bola ťažká. Chceme, aby sa fanúšikovia opäť so svojim mužstvom tešili."

zdroj: as.com
foto: as.com

LeoandIniesta

1
2014-08-20 14:12:55

Iniesta bol v minulom ročníku jeden z mála hráčov, ktorý mal výbornp formu...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.