Po včerajšom tréningu sa na tlačovej konferencii objavil Dani Alves a jeho odpovede boli priame ako sme u neho zvyknutí.

Špekulácie

"Stále tu boli, zvykol som si na nich. Je to niečo, čo ma robí silnejším. Všetky tie špekulácie ma robia lepším. Myslím, že o niečo viac úcty by som si zaslúžil. Odohral som tu veľa zápasov a získal som dosť titulov na to, aby som si to zaslúžil."

Odchod z Barcelony

"Zažívam to každý rok. Mám zmluvu do roku 2016. Keď sa ma na to pýtali predtým, povedal som, že sa musím porozprávať s trénerským štábom. Povedali mi, že so mnou počítajú a pokiaľ to tak je, tak aj ja počítam s nimi. Niekedy sa mi zdá, že za všetko, čo sa v klube deje, nesiem vinu ja."

Kritika

"Trochu toho bolo zo strany klubu aj fanúšikov. Zodpovedný som za všetko, nakoľko som naučil ľudí, že hrám na istej úrovni. Pokiaľ sa prezentujem horšie, verejnosť má právo odo mňa vymáhať lepšie výkony."

Real Madrid

"Tej výzvy sa nebojím. Stále mal náš rešpekt, nezáleží od hráčov, ale nebojím sa nikoho. Rešpekt a strach sú dve rôzne veci. Musíme s ním bojovať."

Suarez

"Potrebujeme zlých hostí, pretože v poslednom období všetko padalo na moju adresu (smiech). Ten zlý som bol stále ja."

Douglas

"Je to vynikajúci hráč. Nech ho Barcelona kúpi."

Neymar

"Každým dňom si s Messim rozumie na trávniku čoraz lepšie. Som si istý, že táto sezóna bude v jeho podaní lepšia."

Piskot

"Pre mňa je to adrenalín. Chcem moju hru zlepšiť a toto je pre mňa výzva. Som jedným z tých, ktorí pracujú najtvrdšie. To, čo robím mimo tréningov, je moja vec. Filmy či videá a všetko ostatné - ak sa to niekomu nepáči, tak nech to nesleduje. Za fanúšikov, ktorí sledujú moje príspevky, mi neplatia."

Kto nesie vinu za poslednú sezónu?

"Nezaslúžili sme si nič, ak by sme nejaký titul vyhrali, bolo by to nespravodlivé. Vinní sme my a nie Tata, ktorý je veľkým trénerom a vynikajúcim človekom. Minulá sezóna bola miešaninou všetkého, ale vinní sme my, no ľudia veria skoro všetkému inému. Radil by som denníky kupovať, len kvôli obrázkom. Netreba veriť tomu, čo je v nich napísané."

zdroj: as.com
foto: claudio Chaves - MD

ombre

-13
2014-08-22 10:15:42

"Všetky tie špekulácie ma robia lepším." Tak o ňom sa už potom dobre dlho nemohlo špekulovať, lebo zmenu k lepšiemu som si veru nevšimol..

Mates19

24
2014-08-22 10:47:32

Si ty riadny pajác ;) O tých výkonoch by sa dalo vyprávať o celom teame a nie len o Danim stojím si za tým že pokial bude makať celý team tak Dani sa vráti na tú úroveň na ktorej bol...to že Barcelona nemala dobrú sezonu vieme všetci ale určite zato nemôže dani :) milujem tento rešpekt k hráčom FCB ktorý urobili všetko pre tento klub a všetci do ních tu dávajú ako hrajú posledné dve sezóny a pritom to patrí k futbalu

Kvasimodo2

0
2014-08-22 10:54:21

Mates19 naprostí súhlas.Aj Piqué býval neskutoční obranca a z Puyolom hrával neskutočne,a zato že mu nevyšli dve posledné sezony tak ked tu je už članok že Piqué bol na pokri v Las Vegas alebo sa oblieva zo Shakirou tou ladovou vodou tak tu doňho pi**** že nech radšej trénuje a tak

tunno

-1
2014-08-22 11:00:13

Pique bol ovela lepsi poslednu sezonu ako Alves. Dani posledne 2 sezony tápa a aj ked cely tim hral prd prave on s Cescom bol najvacsou slabinou.ak aj neodide nemal by byt jednotkou. Aj Pedro by natom poste zahral lepsie ako on

Jaro500

11
2014-08-22 11:15:00

len ono byť krajným obrancom v Barcelone nie je ako byť krajným obrancom v inom klube, pretože krajný obranca v Barceone musí vedieť výborne brániť aj výborne podporovať útok a je len málo hráčov, ktorí vedia oboje a Dani je jedným z nich. Bude ťažké nájsť za neho adekvátnu náhradu a myslím, že si zaslúži rešpekt a podporu, nie iba kritiku.

tunno

5
2014-08-22 11:22:03

Dani bol jednym znich ale uz 2 roky nie je. Vzadu hori, vpredu priemer.

Mates19

1
2014-08-22 11:51:05

To isté môžme povedať O Messim Iniestovi Piquem Busuqetsovi Pedrovi a x dalších ty macher ;) všetko je to o drine

tunno

5
2014-08-22 11:59:49

Pique hral vo velkych zapasoch vyborne. Ci uz superpohar, el clasico, tazky zapas s espanyolom aj zapasy proti City. Rovnako v poslednom kole proti atleticu zahrali stoperi na vybornu. Messi mal utlm ale ajtak mal skoro gol na zapas, Iniesta hral svoj standard akurat timu sa nedarilo tak az tak nevynikol. Alves robil kopec individualnych chyb vzadu, vsetky sance Realu v poslednych 2och clasicach si vypracovali cez Daniho. City na NC malo kazdu slubnu akciu cez jeho stranu, horel aj proti Atleticu. V predu uz zdaleka nie je to co byval 80percent akcii odsieral otrasnymi centrami

tunno

2
2014-08-22 12:03:39

2 slabe sezony zasebou je cas odist. stratil na rychlosti nereaguje dobre na pohyby driblerov casto nepolozi do centrov nohu. Ma 31 celu karieru patril k najbehavejsim hracom uz je opotrebovany

srdcarek

1
2014-08-22 17:57:14

Nemozem s tebou suhlasit ze oboje cez jeho stranu si vzdy nabiehavaju hraci odkial chodili centre a hrame akoby na 3 obrancov ... Vsimni si jordiho ako sa stiha vracat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.