Krídelný obranca z Brazílie, Adriano, ktorý kvôli problémom so srdcom vynechal viac ako dva mesiace opäť trénuje so skupinkou FC Barcelona. Spoločne však s Neymarom a Ter Stegenom, ktorí sa vracajú tiež po zranení má zatiaľ tréning voľnejší.

Adriano Correia bude s najväčšou pravdepodobnosťou k dispozícii Luisovi Enriqemu už v nasledujúcom dueli proti Villarealu. Futbalista, ktorý za Blaugranas odohral 90 zápasov vynechal celú predsezónnu prípravu a dá sa tak očakávať, že proti žltej ponorke ešte nebude úplne fit.

Brazílčan sa momentálne snaží dostať kondične opäť do formy špeciálnym fitness tréningom. Najdôležitejšie je však, že opäť trénuje so skupinkou a že je opäť rozhodnutý pobiť sa o miesto v základnej zostave.

Correia je 29-ročný obranca, respektíve príležitostný defenzívny záložník. Za štyri sezóny v Barcelone odohral 90 zápasov, v ktorých strelil 9 presných zásahov a od roku 2003 je aj reprezentantom Brazílie. Za svoju krajinu si zahral 17-krát, strelecky však zatiaľ mlčí. Veríme, že Adriano bude opäť v pohode, a že jej pomôže pri ceste za veľkými trofejami.

zdroj: sport.es fcbarcelona.com
foto: archiv

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.