Na tlačovej konferencii pred zápasom s Villarrealom sa objavil aj Luis Enrique. Tréner FC Barcelona komentoval najdôležitejšie veci súvisiace s klubom.

Villarreal

"Je to súper, ktorý patrí do kategórie silných. Má za sebou vynikajúcu predsezónu, či už z pohľadu výsledkov alebo hry. Dobre sa posilnil a pracovali sme nad jeho silnými stránkami, aby sme videli, kde mu môžeme spôsobiť bolesť. Pôjde o ťažký zápas ako v ofenzíve, tak aj v obrane."

Neymar a Iniesta

"Bolesť v kolene sa zväčšila a radšej sme ho vynechali. Neymar sa na zozname nachádza, čo znamená, že je trénerovi k dispozícii."

Piqué

"Z môjho pohľadu je pravdou, že Piqué sa ťahá so zranením bedra z minulého roku. Predsezónu začal s bolesťami, ale tento týždeň už trénoval dobre. Zúčastnil sa všetkých tréningov a všetko je v poriadku. Preto do Villarrealu cestuje."

Munir alebo Neymar?

"Je veľmi dôležité, aby si hráči začali veriť, ale nemôžeme nechať hrať 22 hráčov. Všetkým hráčom sa vyhovieť nedá. Viete to dobre a viem to aj ja. Rozhodovať je jednou z ťažkých vecí pre trénera, no stále hľadám rozhodnutia, ktoré tímu pomôžu."

Prednosti Villarrealu

"Sú nebezpečení zvlášť aj im dovolíte hrať s loptou. Vieme dokonale ako hrajú. Poznám Marcelina, ktorý ako viete, je z Astúrie. Pôjde o zápas, v ktorom ak chceme získať 3 body, musíme zo seba vydať 100%."

Piqué chce byť opäť medzi najlepšími stopérmi sveta

"Veľmi sa mi páči, že si hráči dávajú ciele. Piqué bol v posledných rokoch jedným z najlepších stopérov na svete, referenčným bodom. Podľa mňa je dobré, že si Piqué stanovil osobitný cieľ, ale to isté musím povedať o Bartrovi, Mathieovi či Vermaelenovi... o všetkých stopérov, ktorých máme. A či budú hrať alebo nie, to uvidíme už zajtra."

Príde ešte niekto?

"Na hosťovanie neodíde nikto. Som veľmi rád, že prišiel Douglas. Klubu za námahu, akú na jeho príchod vynaložil, ďakujem. Má kvalitu, je dobrý v útoku aj v hre jeden na jedného."

Žreb Ligy Majstrov

"Mal som z toho radosť, pretože to bolo prvé žrebovanie, kde som bol v úlohe trénera. Nebol som nervózny. Od začiatku musíme hrať dobre. Mohol som naraziť na štyroch spoluhráčov z trávnika, no nakoniec to budú dvaja: Blanc a de Boer. Je to komplikovaný žreb, ale na druhej strane aj atraktívny."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: archiv

LeoXaviBarca

31
2014-08-30 18:45:22

Lucho dovedie Barcu k treble !

luchos

-34
2014-08-30 19:02:04

To by musel príst Guardiola

LeoXaviBarca

14
2014-08-30 19:37:24

-_-

NeymarFCB

8
2014-08-30 19:29:28

Lucho (y) Mne sa páči viac ako Pep...

A.s.p.a.r

6
2014-08-30 21:54:44

oni sú si veľmi podobný takmer vo všetkom sú si podobný

chara

3
2014-08-31 03:56:17

ale lucho to este musi potvrdit aj vysledkami... lucho ma u mna obrovske plus za to, ze to vypada, ze prebral messiho zo zimneho spanku a to je zakladny bod k uspechu, ked sa k nemu prida iniesta, neymar, rakitic, suarez a ostatni tak je sanca na uspesnu sezonu

luchos

0
2014-08-31 10:26:14

z preveho zapasu sa neda konštatovať, že to bude silné, jak zapadne sebec suarez, a vieš barcu pozná každy už a vedia podaktory ako na nich :) ale dneska villareal bude silný oriešok

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.