Ako o tom informuje španielsky denník El Mundo Deportivo je FC Barcelona pripravená ponúknuť Werderu Brémy dvojicu Henrique, Hleb za nemeckého reprezentanta Mesuta Özila (21).

Podľa pôvodného scenára chcela Barca do transakcie zarnúť Henryho, ale jeho odchod do tímu NY Red Bulls v MLS je už iba otázkou času. Hleb ako aj Brazilčan Henrique nemajú veľké šance v Barcelone potom ako Pep Guardiola im dal jasne najavo, že s nimi už v Barcelone nepočíta dalej.

Bielorusky reprezentant Alyaksandr Hleb (29) už pôsobil v nemeckej Bundeslige od roku 2000 až po 2005, kedy obliekal dres VfB Stuttgart. Brazilčan Henrique Adriano Buss (23) má taktiež skúsenosti z Bundesligy, keď sezónu 2008/2009 zahral ako hráč Bayeru Levekrusen.

Barcelona sa uvažuje zahrnutie týchto dvoch hráčov do ponuky s cieľom, aby znížila prestupovú čiastku, ktorú bude za prestup požadovať Werder.  Özilové skvelé výkony na MS v Afrike môžu vyvolať záujem viacerých špičkových klubov, a jeho cena sa môže v konečnom dôsledku niekoľkonásobne zvýšiť.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.