Po zápase s Villarrealom pre BarcaTV svoje pocity z víťazstva na El Madrigal zhrnul aj Sergio Busquets. Zdôraznil, že získať proti Žltej ponorke tri body bolo nesmierne ťažké.

Ťažké víťazstvo

"Je ťažké tam vyhrať. Je to silný súper, ktorý bude v hornej časti tabuľky. Na začiatku súťaže nechceme stratiť žiadne body."

Analýza zápasu

"Myslím, že sme zahrali veľmi dobre. Súper šance nemal až na jednu v druhej polovici a žrď Mathieua. Boli sme veľmi koncentrovaní, vytvorili sme si veľa šancí a myslím si, že sme si zaslúžili vyhrať."

Reprezentačná prestávka

"Je dôležité, že sme pred reprezentačnou prestávkou vyhrali a o to viac, že išlo o výhru na tak ťažkom štadióne. Teraz je čas na reprezentáciu a keď sa vrátime, musíme v tom spôsobe hry pokračovať."

Odchovanci

"Vieme, čo nám môže Sandro a Munir dať. Pokiaľ sa týmto spôsobom budú prezentovať aj naďalej, miesto v prvom tíme si vybojujú. Musíte byť trpezliví."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

GabrielSVK

13
2014-09-02 09:37:40

No bolo tam viac ako 2 šance na strane Villarrealu ale zase aj my sme mali svoje šance a myslím si, že to bol veľmi dobrý zápas. Villarreal bol, je a vždy bude náročný súper.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.