Lekári mali dnes pre Luisa Enriqeho a fanúšikov Barcelony hneď dve správy. Dobrú a zlú. Hoci sa Ter Stegen vyliečil, iný brankár Áčka Blauganas - Jordi Masip, sa zranil.

Marc André Ter-Stegen dostal nakoniec od lekárov zelenú a už môže naplno trénovať. Nemecký brankár, ktorý prišiel do Barcelony ako letná posila, mal vážne problémy s chrbticou a vynechal necelé tri týždne. Na druhej strane, už sedem dní s Barcou trénuje, aj keď oveľa menej ako jeho ostatní spoluhráči. O Stegenovi sa pred sezónou hovorilo ako o brankárskej jednotke, no naskytá sa tu otázka, nakoľko ovplyvní zranenie jeho výkony. Bravo, ktorý zatiaľ v dvoch zápasoch neinkasoval, pre neho bude veľmi silnou konkurenciou.

A teraz tá zlá správa. Odchovanec Blaugranas, Jordi Masip, ktorý prišiel z rezervy, si zlomil malíček na pravej ruke, čo je pre brankára mimoriadne nepríjemné zranenie. Mal by vynechať 4 týždne, no pre Barcu toto zranenie až tak citeľné zrejme nebude, keďže Luis Enrique má stále k dispozícii hneď dvojicu brankárov.

Zlepšuje sa aj stav ďalšej letnej posily Thomasa Vermaelena, ktorý má problémy so stehenným svalom. Stopér, ktorý prišiel z Arsenalu tak trénuje stále voľnejšie, no podľa jeho vlastných slov by mal byť na súboj proti Athleticu Bilbao pripravený. Pripomeňme, že ho Katalánci odohrajú 13. septembra doma o 16-tej hodine.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: bild.de

Ja_legenda

13
2014-09-03 08:24:21

nahradu za každeho mame v brane bravo zatial ani nemal čo ukazat ked nan eho nejde žiadna strela :DD

GabrielSVK

15
2014-09-03 10:20:22

Akurát si dobre postavil proti Villarrealu bránu :D

Macro

6
2014-09-03 14:05:32

no aspon že teraz mame tolko brankarov minuly rok ked sa zranil VV tak Pinto velmi slaby už... tento rok aj keby sa nedajbože zrania 2ja naraz dá sa to prežit...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.