Tréner španielskeho národného celku v programe Partido a Partido na stanici Cuatro okrem iného komentoval aj povolanie Munira do seniorskej repre.

Munir El Haddadi totiž zaskočí namiesto zraneného Diega Costu. Del Bosque však jeho pozvánku označil za "naprirodzenejšiu voľbu."

Vicente del Bosque potom komentoval situáciu okolo Gerarda Piquého: "Nie je tu žiaden rozpor. Povedal som len, že mi volal a povedal, že má isté zdravotné ťažkosti, no chce prísť. Je to oddaný chlapík. Svoj zdravotný stav pozná najlepšie sám."

Na otázku či ho zaskočila prítomnosť v zápase proti Villarrealu, povedal: "Neprekvapilo ma to. Povedal mi, že má isté ťažkosti, ale tie mu v klube neprekážali v hre. Netreba tu nič hľadať."

Xavi a Xabi Alonso

Tréner Furia Roja zdôraznil, že "na Xaviho nemôžeme zabudnúť. Xavi a Xabi Alonso sa do histórie zapíšu ako veľkí hráči. Teraz sa objavia iní vynikajúci hráči ako Isco, Thiago, Herrera, Koke, Busquets či Iturraspe. Cítil som, že Xavi aj Xabi Alonso po šampionáte príjmu rozhodnutie o opustení kádra."

"Rešpektovali sme to. Keď som spisoval nomináciu, boli vo vynikajúcej forme a toho najlepším dôkazom je, že obaja naďalej hrávajú na najvyššej úrovni, jeden v Barcelone a druhý v Bayerne," dodal.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.