Diego Maradona vyhlásil, že Lionel Messi má všetko potrebné k tomu, aby Argentínu priviedol k víťazstvu na Majtrovstvách sveta v Afrike podobne, ako to urobil Maradona v roku 1986.

Messi aj napriek tomu, že na turnaji ešte neskóroval, nezaostáva svojej povesti najlepšieho hráča sveta nič dlžný a svojou predvedenou hrou je určite najlepším hráčom doterajšieho priebehu turnaja. Za zmienku stojí aj jeho 20 striel na bránu súpera - oveľa viac, než doposiaľ vyslal ktorýkoľvek iný reprezentant na turnaji.

Ale Maradona verí, že Lio dokonca už proti Mexiku, ktoré nastúpi proti Argentíne na osemfinálový zápas, herne exploduje a ak sa to stane, dovedie Argentínu až na víťazný piedestál.

Maradona si takto privlastnil Svetový šampionát v roku 1986, kedy proti Anglicku skóroval rukou a neskôr sa postaral o pravdepodobne najkrajší gól histórie Majstrovstiev sveta, kedy poslal Argentínu po výhre 2-1 do semifinále.

Argentína vtedy inšpirovaná Maradonom, dokázala na ceste na vrchol zdolať každého a práve Maradona si myslí, že Messi dokáže to isté. "Leo je tu," a pokračoval: "Myslím si, že má neuveriteľnú formu a je pripravený. Leo je pripravený ísť hrať a z tohto turnaja odísť ako Majster sveta."

 

zdroj: mirrorfootball.co.uk

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.