Po zápase s Bilbaom sa na aktuálne témy s televíziou Canal Plus Liga pozhováral Športový riaditeľ klubu, Andoni Zubizarreta.

Výhra

"Išlo o prvý zápas po brejku, stále ich musíme stráviť. Bol to únavný zápas o dosť netypickom čase. Dôležité bolo potvrdiť to, čo sme hrali predtým a pokračovať v zbieraní bodov."

Mascherano

"Prešiel cez CT a všetko je v poriadku. Cíti sa normálne, bol to len úder."

Neymar

"Rozhodnutia prijíma tréner, ktorý má k dispozícii vynikajúci káder. Vieme, že Neyo dokáže strieľať góly aj tvoriť. Prispieva k tomu, že súperenie je v tíme väčšie."

Messi vo forme

"Messi sa nikdy nezastavil. Keď mal fyzické či psychické problémy, zatiahli sa okolo neho mračná, ale stále pomáhal. Vždy bol tam, kde mal, aby prispel k víťazstvám."

Munir

"Z toho, čo sme videli v mládežníckych sekciách, je to útočník s vynikajúcim profilom, ktorý sa pred bránou chová veľmi dobre. Nevidel som opakované zábery toho neuznaného gólu."

Návrat Suareza na Clásico

"Je to hráč a to, čo chce, je hrať. Vie, aká je situácia, že prvý zápas, ktorý môže odohrať, bude El Clásico. Ale futbal sa neustále točí. Teraz sa sústredíme na APOEL a potom budeme smerovať ku Clásicu. Na ceste je však k pozbieraniu množstvo bodov."

zdroj: as.com
foto: as.com

Supa258

11
2014-09-14 14:15:09

Keď sa darí tak sa darí....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.