Tréner Barcelony Josep Guardiola na dnešnej tlačovej konferencii potvrdil infomácie o tom, že mladý útočník a odchovanec klubu Bojan Krkič predĺžil zmluvu až do roku 2015.

Mladík si podpísaním konktraktu takisto prilepší už minimálne tým, že jeho výkupná klauzula vzrástla zo súčasných €79,5 milióna na €98,5 milióna. Pep na tlačovej konferencii pred zajtrajším duelom Copa del Rey s Athletic Bilbaom netajil svoju spokojnosť nad krokom talentovaného útočníka.

Zdôraznil: "Pre Barcelonu je to veľmi dobrá správa. Máme v neho veľkú dôveru a sme radi, že ostal s nami, pretože v lete by sme mu museli dovoliť odísť niekam inam."

Bojanova terajšia zmluva bola platná do roku 2013, nová sa predĺžila o 2 roky do 30. júna 2015. Bojan je v Barcelone od svojich 11 rokov a túto sezónu je s prvým tímom už štyri roky. Za ten čas sa v drese Barcelony objavil v 146 zápasoch a strelil 38 gólov.

Guardiola sa taktiež pristavil aj pri zmluve s Danim Alvesom. Rozhovory o predlžení sa stále vedú, ale k ničomu podstatnému zatiaľ neprišlo. "Táto sága sa čoskoro skončí. Rozumiem požiadavkám obidvoch strán, ale verím, že už čoskoro podpíše," uzavrel.



zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.