Na tlačovej konferencii po zápase s APOELom Nikózia sa objavil aj tréner FC Barcelona, Luis Enrique.

Množstvo zmien

"Som presvedčený, že úspešní budeme so všetkými hráčmi a všetkých hráčov potrebujeme. Fungovalo to. Takisto treba poukázať na to, prečo sme mali problémy. Hráči nie sú stroje, potrebujú sviežosť, nové výzvy a to niečo stojí. Je potrebné vyriešiť taktickú otázku. Hráči sú skvelí, ale kompaktnosť tímu nie je dobrá."

Samper

"Odprezentoval sa vynikajúco. Nie je jednoduché debutovať, no má vysokú kvalitu. Srdečne mu gratulujem. Ukázať charakter a urobil len jednu chybu pri prihrávke. Pre mňa je to veľký objav a hráč, ktorý nám na našej ceste pomôže."

Ter Stegen

"Netrénoval veľa, ale bol na svojom mieste a zabránil gólu."

Brankár na Ligu Majstrov

"Mám dvoch dobrých brankárov. Nie je to to isté ako pozícia hráča v poli. Budem ich používať vtedy, keď to uznám za vhodné. Chcem, aby na súperenie boli pripravení všetci hráči. V tento spôsob vedenia tímu bezhranične verím."

Jedna súťaž - jeden brankár?

"Neviem, či to tak urobím. Chcem mať troch pripravených brankárov. Neskôr uvidím, čo bude. Marc svoju úlohu splnil a s Masipom to bude to isté, keď dostane šancu."

Fanúšikovia

"Dnes sa stalo, že sme trpeli, ale fanúšikovia boli trpezliví. Hráči sú za to vďační. Pôjde o veľmi ťažkú sezónu a musíme zlepšiť veľa vecí, no teší ma to, čo sme dosiahli. Ide o prechodnú sezónu, pretože sa v kádri udialo veľa zmien."

Ťažký zápas

"Po prvé, viem sa vžiť do kože hráčov. Tieto stretnutia nie sú ľahké. Sme zvyknutí hrať proti mužstvám, ktoré hlboko bránia a APOEL to robil veľmi dobre."

Situácia Xaviho

"Xavi sa má veľmi dobre. Veľa s ním hovorím. Mám s ním dobrý vzťah ešte z čias, keď sme spolu hrávali. Sme tu, aby sme napredovali a Xavi bude veľmi dôležitým hráčom."

zroj: as.com
foto: as.com

Branko

-40
2014-09-18 11:42:05

S tými rotáciami dopadne ako "tata" Martino!

Peco44

26
2014-09-18 11:51:00

nedopadne lebo Martino vôbec netočil hráčov B týmu on v podstate menil len pozíciu fabregasa + jar netočil vôbec ak nebol k tomu donutení zranením alebo vykartovaním

nepalko

10
2014-09-18 13:06:05

Presne tak,Martino skoro vôbec nerotoval,len ked bol zranení Messi dal tam Fábregasa atd,čiže menil zostavu iba kvôli zraneniam a tak to aj dopadlo. Lebo skoro každý hráč si bol istý svojou pozíciou,skoro každý si bol istý,že je nenahraditeľný a tak sa aj slabo snažili. Pred zápasom novinári svojou predpokladanou zostavou skoro vždy uhádli,koho dá Martino hrať. Luis Enrique spraví tri,štyri,kľudne aj päť zmien v zostave.Takže predpokladaná zostava s tou ktorú dá Luis takmer nikdy nesedí:-)

Nalim

-2
2014-09-18 13:09:00

Toľko obmien v zostave ak urobí v La lige a zaremizujeme u slabého súpera, tak mu začne rotovať jazyk a nebude vedieť čo povedať. Včerajší zápas bol pri úrovni súpera veľmi slabou prezentáciou pre futbalovú verejnosť. V takomto zápase sa musí zjavne stanoviť výsledok a potom nech sa hrajkajú so súperom. Báť sa o výsledok v LM, kde sa hrá o prestíž a veľké peniaze pre klub, je hazard. V základnej zostave, v útočnej fáze chýbala absolutne skúsenosť a zohratosť. Hrať ako v hádzanej zo strany na stranu bez efektivity, to tu už bolo. Dúfam, že sme pochopili, že zo zajacmi v takom počte hrať nemôžeme. Môžeme, ale budeme hrať do karát súperom (Real a podobneň). Luiz včera si to s tou zostavou posral. Kvalitných hráčov máme tak 15 a nie 24. Nech žije Barca...

tunno

13
2014-09-18 13:22:56

Preto tie zmeny nerobil v la lige ale v zapase vktorom sme si to mohli dovolit. ovela lepsie riesenie ako keby sme vyhrali skupinu po 4och vyhrach s tym najlepsim co mame a nasledne dalsie 2by sme hrali s 'beckom'. Presne tak ako Enrique to robil Guardiola, kazdy hrac sa potom citi dolezity

tunno

9
2014-09-18 13:29:21

Mna tesi ze od sezony 10/11 hrame konecne organizovane. Zaloha utok vyborne pressuje, ak nejaky hrac prehra suboj ten dalsi mu vypomoze. Nemali sme tam vcera rakitica iniestu suareza a zaroven to nebol typ zapasu ktory by bol extramotivaciu takze sa niet co cudovat ze to proti betonu nebola showka

nepalko

0
2016-09-09 23:02:03

Nalin ,čas ukázal,že si sa mýlil Ligu Majstrov sme vyhrali za rok 2014 ...

STEFI

2
2014-09-18 13:47:18

Treba sa pozriet aj nato,ze Barca este nedostala ziadny gol. Obrana sa za posledne 3-4 roky znacne zlepsila. Minuly rok mi ten pocahontas v brane zozral nervy.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.