Úvodný zápas FC Barcelona v Lige Majstrov komentoval aj strelec jediného gólu, Gerard Piqué.

Základ

"Sú ľudia, ktorí chcú dopredu vedieť, či budú hrať. Je to otázka osobnosti. To im dáva sebadôveru. Aby zo seba dali iní to najlepšie, potrebujú konkurenciu. Ja som bol vždy za konkurenciu, pretože to dokazuje, že mužstvo prezentuje vysokú úroveň a môže bojovať o tituly."

Oslava gólu

"Slávil som tak ako vždy, venoval som ho svojej partnerke. Som šťastný, že som otvoril skóre v zápase proti tímu, ktorý sa uzavrel vzadu."

Zápas

"Proti mužstvu, ktoré sa uzavrie vzadu, nie je nikdy jednoduché hrať. APOEL vedel svoj futbal zahrať a dokázal nás aj ohroziť. Po strelení úvodného gólu sme ten druhý dať nemuseli, ale skúšali sme to. Keďže sme ho streliť nedokázali, dali sme prednosť ukončeniu zápasu s týmto výsledkom."

9 zmien

"Mužstvo to cíti, no všetci trénujú dobre a tréner chce, aby si v zápasoch zahrali všetci. Mohli sme hrať o niečo lepšie, ale všetci, ktorí dostali svoju šancu, zahrali na vynikajúcej úrovni."

zdroj: as.com
foto: as.com

StanoM

15
2014-09-18 10:41:36

Tak Sergi Roberto zahral velmi slabo. Urcite nie na vynikajucej urovni.

Roman7

19
2014-09-18 11:13:12

najvacsie sklamanie zapasu bol munir strasny hroza doslova posral kazducku akciu naopak strasne sa mi pacil ten mlady stitovy zaloznim s cislom 36 ak sa nemylim samper ten chlapec hral uzstne vcsinou vobec nekazil hral tvrdo a ked bolo zle ucinne fauloval takze od neho velka spokojnost

ronyy101

13
2014-09-18 12:27:25

Len ťa opravím. Mal číslo 26.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.