Letná posila Blaugranas, Douglas Pereira dos Santos pre oficiálnu stránku klubu komentoval svoje pôsobenie v novom klube. 24-ročný odchovanec brazílskeho klubu Goiás je v Katalánsku veľmi spokojný, o čom nesvedčia len vyjadrenia, ale aj fotogragie, či videá z rôznych tréningov. Čaká sa už len na jednu vec, a to na debut novej barcelonskej '16-stky'.

Prestup Douglasa bol pre mnohých fanúšikov nepochopiteľný. Neznámy, podľa viacerých médií dokonca (pod)priemerný krídelný obranca zo Sao Paola prišiel do Barcy za 4,5 milióna takmer na konci prestupového obdobia. Tohto hráča si však vybral sám Luis Enrique, ktorý vďaka svojmu rešpektu davy nespokojných ľudí upokojil, a všetci tak teraz čakajú, ako sa na Camp Nou Douglas odprezentuje.

Brazílčan, ako sme už spomenuli, na svoj debut v novom pôsobisku stále čaká. Svoj prvý duel v drese FCB by pritom reálne mohol odohrať už v nedeľu proti Levante, či už v základe, alebo ako striedajúci hráč. "Všetko je tu úplne inak, no od môjho príletu sa cítim skvele. Cítim sa ako v úplne inom svete, všetko tu je organizované a plánovanie bezchybné," povedal pre oficiálnu stránku Barcy.

"V obrane sa každý deň vďaka Luisovi Enriquemu zlepšujem a taktiež sa rýchlo prispôsobujem taktickým požiadavkam. Som skutočne rád, že som každým dňom lepší, a že môžem ukázať všetko čo viem v drese Barcelony."

Na posledný duel, proti Apoelu sa pravý bek, ktorý má po vypršaní zmluvy Daniho Alvesa konkurovať Martinovi Montoyovi pozeral len z lavičky. Pripomeňme, že domáce mužstvo porazilo cyperský celok najtesnejším možným rozdielom, 1-0. Douglas však je aj napriek tomu presvedčený, že môže pred zrakmi verejnosti zapôsobiť. "Samozrejme, je náročné prísť do nového klubu, musím si zvykať na nový štýl hry, ale ja som presvedčený o jedinom. Som pripravený!"

zdroj: sambafoot.com
foto: archív

RichardoGrj

14
2014-09-21 08:53:47

tešim sa na neho

MAESTROOO

12
2014-09-21 09:38:22

Dal by som mu šancu proti Levante nech sa prevedie chalan :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.