David Villa, bývalý skvelý hráč FC Barcelony prestúpil počas leta do New York City, z ktorého putoval okamžite na hosťovanie do najlepšieho klubu v Melbourne. Villa hľadá na iných kontinentoch nové výzvy, a zdá sa, že je opäť hladný po úspechoch. V rozhovorch pre miestne médiá vyzdvihol mladého Yedlina, ktorého prirovnal, k svojmu bývalému spoluhráčovi Dani Alvesovi.

Villa sa v posledných rokoch márne hľadá. Sužujú ho zranenia, nestabilné výkony, a mnoho iných problémov. 32-ročný Španiel má pritom za sebou kariéru, ktorú mu môže závidieť takmer každý futbalista na svete. S Barcelonou vyhral úplne všetko, je majster sveta aj Európy, finalista Pohára Konfederácií, navyše sa mu podarilo získať ďalšiu trofej La Ligy aj v minulej sezóne s Atléticom Madrid. Teraz však v New Yorku, resp. Melbourne úplne odznova.

Španiel povedal, že sledoval veľa zápasov minuloročnej sezóny MLS, a že počíta s tým, že nová posila Tottenham Spurs, DeAndre Yedlin (bývalý hráč Seattlu) je výnimočným mladým hráčom. "Áno, videl som veľa zápasov MLS. Ak sa pozrieme na tímy, myslím si, že Seattle bude aj v tejto sezóne o krok vpred pred svojimi súpermi. Či už bodovo, alebo herne."

"Osobne ma v minulej sezóne upútal mladý Yedlin. Ľudia si ho všimli na Majstrovstvách sveta, kde hral skvele. Mne pripomína Daniho Alvesa - je rýchly, dobre útočí, ale chyby nerobí ani v obrane. Je škoda, že ho tu nestretnem na trávnikoch, ale dúfam, že sa mu bude dariť aj v Európe," dodal.

David Villa zrejme dobre vie, koho chváli. Dúfajme, že sa mu bude konečne výraznejšie dariť, a prejeme mu, rovnako ako Yedlinovi veľa šťastia do budúcich rokov.

zdroj: the tottenhamway.com
foto: archív

adiys

2
2014-09-21 21:17:15

Je to skvelý hráč

adiys

1
2014-09-21 21:18:02

Dúfam ze raz bude hrať ta barcu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.