Alex Song počas leta odišiel na hosťovanie do anglického mužstva West Ham United, kde hrá skvele. Kamerunský defenzíny záložník v rozhovore pre oficiálnu stránku West Hamu hovoril o svojom pôsobení v klube, o svojich spoluhráčov, a dokonca aj o Liverpoole.

Kladivári si počas leta výrazne posilnili stred poľa. Okrem Songa získali aj Morgana Amalfitana, Carla Jenkinsna a Cheikhou Koyatého, útok má podporiť bývalý hráč Pachuca Enner Valencia. Kamerunčan pritom patrí k tým najdôležitejším, keďže jeho úlohou je dirigovať zálohu West Hamu.

Song médiám popísal, ako k hosťovaniu vôbec došlo: "Svojmu agentovi som povedal, že z Barcelony odídem len do anglického klubu. Keď som dostal ponuku z West Hamu a Javier Mascherano mi tento klub odporučil, neváhal som. Porozprával som sa so Samom Alladyrcem a bol som rozhodnutý."

Kamerunský reprezentant strávil podľa svojich vlastných slov v Arsenale najkrajšie obdobie svojho života. "Mám skúsenosti z Premier League, aj Ligy majstrov. Teraz som pripravený ponúknuť ich svojmu mužstvu, ktoré je skvelé." Napriek tomu, že Song je vo West Hame len pár týždňov, nemá žiadny problém ani s chválením svojich spoluhráčov: "Sledoval som Valenciu na MS, kde bol skvelý. Taktiež ma zaujal Koyate, všimol som si ho, ešte na africkom šampionáte v drese Senegalu. Som rád, že sú tu so mnou."

Nakoniec hovoril o Liverpoole. "Je to veľmi dobrý tím, ktorý má špičkových hráčov. Sledoval som ich zápas proti Tottenhamu, a videl som, že chcú hrať dobrý futbal a strieľať veľa gólov." Z hráčov vyzdihol legendu anglického futbalu, Stevena Gerrarda. "Je to najlepší hráč Liverpoolu, proti ktorému som sa v živote postavil. Dosiahol toho veľa, a aj keď má 34 rokov má čo ponúknuť.

zdroj: whufc.com
foto: archív

AlvesovCentrik

14
2014-09-23 10:56:03

Dúfam, že Songove dreváčiky zaujmú natolko, že si ich WH kúpi z Barcelony navždy a za slušné €.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.