Počas letného prestupového obdobia bol osud Daniho Alvesa neistý. Kvôli jeho vysokým platovým požiadavkam, a nie úplne najlepšej forme to vyzeralo, že o rok, keď mu vyprší zmluva v Barcelone si bude hľadať nové pôsobisko len veľmi ťažko. Dnes je však situácia úplne iná. O služby brazílskeho obrancu stojí Juventus, City, AC Miláno, a ponovom aj anglické giganty Liverpool a Manchester United.

Viacerí ľudia si pravú stranu obrany Blaugranas bez Daniho Alvesa nevedia predstaviť. V drese Barcelony odohral v stredu, 17. septembra už 300. zápas. Všetko však nasvedčuje tomu, že toto číslo už nejak výrazne neobohatí. V januári by mala 31-ročnému brazílskemu reprezentantovi vypršať zmluva, a vedenie Barcelony už viackrát avizovalo, že nestojí o predĺženie zmluvy. To by znamenalo, že by mohol odísť do ktoréhokoľvek klubu ako voľný hráč.

O tom, že Juventus, a AC Milán o neho majú záujem sme vás už dávnejšie informovali. Denník Express však informuje, že ponovom sa do bojov o rodáka z Juzaeiro pridáva aj Liverpool, a Manchester United. Rodgers, a aj Van Gaal navyše potrebujú pravého krídelného obrancu ako soľ.

Je tu však zopár otázok. Alves ešte nehral inde ako v Španielsku, a tak je otázne, či by podával dobré výkony aj v Premier League. Navyše, má celú radu iných ponúk, zuby si na neho brúsi aj PSG, či rôzne juhoamerické tímy. Je tu aj posledná možnosť, a to, že Barca s ním predĺži zmluvu. Nikdy nehovor nikdy..

Maek

18
2014-09-20 20:02:40

Teraz ho chce každý :-)

FCNeymar

5
2014-09-20 20:56:23

To je náš hráč a my ho NEDÁME NIKOMU!!

MAESTROOO

1
2014-09-21 09:36:21

Radsej predat v ZIME za 10-20 milionov ako by mal odist v lete zadarmo ! Montoya sa javí ako dobrá nádhrada a dvojku mu bude robit Douglas :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.