Letná posila Barcelony, Thomas Vermaelen má na začiatku sezóny značné zdravotné problémy, ktorého ho eliminujú natoľko, že sa v drese Barcelony ešte neodprezentoval, a vyzerá to tak, že sa v najbližšej dobe ani neodprezentuje. Dobrou správou však je, že Luis Enrique je presvedčený o tom, že jeho zdravotný stav sa každým dňom zlepšuje.

Vermeaelen sa do Katalánska sťahoval z Arsenalu, kde bol dlhoročnou defenzívnou oporou. 28-ročný odchovanec Ajaxu je rýchly, silný vo vzduchu, no najmä skúsený a pozorný. S Barcelonou podpísal päťročný kontrakt, a všetci fanúšikovia Blaugranas už sú na jeho výkony zvedaví.

Rodák z Kapellenu sa na MS 2014 v Brazílii nešťastne zranil a odvtedy neodohral ani jeden zápas. Od začiatku septembra už však trénuje, a Luis Enrique je pri pokroku Belgičana pozitívny. "Je to každým dňom čoraz lepšie," komentoval.

"Potrebuje sa preniesť cez zranenia z minulej sezóny. Samozrejme pre neho bude ťažké zaradiť sa do mužstva, ktoré už je v plnom rytme, ale my sa mu posnažíme pomôcť natoľko, aby to pre neho nebol problém."

Barca sa už v nedeľu predstaví proti Levante, a posnaží si udržať stopercentnú bodovú bilanciu. S najväčšou pravdepodobnosťou ešte bez Vermaelena. Enrique na koniec dodal: "Odmietame podceniť Levante. Dobre vieme, akí silní vedia byť v defenzívnej činnosti."

zdroj: sportal.co.nz
foto: archív

FCNeymar

30
2014-09-20 21:56:49

Nech Vermaelen čoskoro vyzdravie a nech nám ukáže čo sa v ňom skrýva :)

MAESTROOO

4
2014-09-21 09:37:38

Neviem prečo ale nanho sa teším z naších posíl najviac mimo Suareza a Rakitiča :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.