Prvé zápasy tohto ročníka Champions League sú už za nami, a my vám tradične prinášame najlepšiu zostavu týždňa, aj s jedným hráčom Blaugranas.

ZOSTAVA (4-4-2) : Roef; Moreno, Piqué, Carlâo, Boateng; Gervinho, Grosskreutz, Brahimi, Bale; Domínguez, Tévez.

Poďme sa pozrieť na každého z hráčov TOP 11 osobitne, a zhodnotiť si jeho výkon.

Roef: 20-ročný gólman v Champions League debutoval, a lepšiu premiéru si snáď ani nemohol predstaviť. Nebezpečným strelám Galatasarayu odolával celých 90 minút, keď ho nedokázali prekonať ani také hviezdy, ako Goran Pandev, či Wesley Sneider. Nakoniec však predsa inkasoval v nastavenom čase. Presný zásah si pripísal Aurélien Chadjou.

Moreno: Nový ľavý krídelný obranca The Reds zanechal dobrý dojem už v lige, no s jeho výkonom proti Razgradu sa to nedá porovnať. 22-ročný španielsky reprezentant dobre bránil, a takmer neustále podporoval útok. Navyše si pripísal asistenciu, keď našiel nádherným crossom Maria Balotelliho, ktorý už potom bez problémov zakončil.

Piqué: O zastúpenie v top zostave prvého kola Ligy majstrov sa Barcelone postaral stopér, Gerárd Piqué. Okrem toho, že nemal problém s defenzívou, strelil v 28. minúte jediný gól až nečakane vyrovnane tesného zápasu, po Messiho štandardke.

Carlâo: Účasť tohto stopéra v službách Apoelu v TOP 11 je pre viacerých veľkým prekvapením. Pravdou však je, že tento muž držal cyperský celok nad vodou, a že hlavne jeho zásluhou Barca vyhrala len tak tesne. Carlâo dirigoval defenzívu, hral veľmi disciplinovane, nabehal veľké množstvo kilometrov a všetkým nám ukázal, aký je platný pre mužstvo.

Boateng: 26-ročný majster sveta odohral solídny zápas. Okrem toho, že perfektne bránil, v 91. minúte ako jediný hráč duelu rozvonil sieť Joa Harta, čím zabezpečil Bayernu tri body.

Gervinho: "Niet pochýb o tom, že bol mužom zápasu," povedal o ňom jeho spoluhráč, brankár AS Rím De Sanctis. 27-ročný reprezentant Pobrežia slonoviny strelil do siete CSKA Moskva dva góly, a na svoje konto si pripísal aj gólovú asistenciu.

Grosskreutz: Inteligencia tohto záložníka v podstate zabezpečila Dortmundu tri body. Neúnavne išiel do súbojov v strede poľa, pravidelne zásoboval svojich spoluhráčov perfektnými nahrávkami. Pri góle Aubameyanga na 2:0, ktorý definitívne pochoval nádeje Arsenalu mal navyše leví podiel.

Brahimi: Yacine Brahimi bol podľa väčšiny svetových médií najlepším hráčom celého prvého kola Ligy majstrov. Nová posila FC Porto zaznamenala proti BATE Borisov hetrik a jednu asistenciu. "Som nesmierne šťastný, že som pri svojej premiére v Lige majstrov strelil svoj premiérový hetrik," s úsmevom komentoval po zápase alžírsky reprezentant.

Bale: Waleská hviezda hrala v zápase proti Bazileju naozaj dobre. Pri výhre 5-1 zaznamenala pekný gól, a o 60 sekúnd na to aj asistenciu pri góle Ronalda. Bale nám ukazuje, že je na začiatku sezóny v dobrej forme.

Domínguez: 33-ročný futbalista bol hlavným strojcom prekvapivého víťazstva Olympiakosa Pireus nad Atléticom Madrid. Pri prvých dvoch góloch zohral veľkú úlohu, a navyše po jeho rohu sa presadil Masuaku. Zdá sa, že Domínguez dozrieva ako víno - čím starší, tým lepší.

Tévez: Argentínsky útočník sa v Lige majstrov gólovo presadil po piatich rokoch, a hneď dvakrát. V drese Juventusu vsietil dva presný zásahy do brány aucajdra z Malmõõ FF.

Foto: uefa.com, archív
Zdroj: uefa.com, wikipedia.org,

Kubo11

-7
2014-09-21 14:19:27

Veď ale Dominguez nedal ani jeden gól a Masuaku-ovi nahrával Ibi

Marian

-2
2014-09-21 14:46:07

Ten aucajder sa Ti podaril!Dobré!

Teo07

1
2014-09-21 16:25:08

Do brány koho? Aucajdra? To je kto, preboha?

LM10

3
2014-09-21 17:03:38

Možno že namiesto Roefa tam mohol byť Hart, pretože ten tiež dlho odolával pokusom Bayernu o dobytie bránky a nakoniec inkasoval až na konci duelu po krásnom voleji Boatenga.

Dr-QQ

-3
2014-09-21 18:45:44

A nedal ten gól Bayernu Götze? Nebyť jeho teču chrbtom, tak by to bol Hart chytil. Samozrejme, keby nebolo Boatenga, tak niet zas čo tečovať.
Inak ten Götze je dieťa šťasteny, koľko ten už dal dôležitých gólov ani nevediac ako, ten sa každý deň musí brodiť v hovnách! :-)

Martinique

-1
2014-09-21 19:06:31

mal tam byt aj affellay

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.