Luis Enrique nie je na lavičke FC Barcelona ani mesiac a v sezóne 2014/2015 sa mu podaril dosiahnuť prvý rekord. Vyhral prvé 4. kolá La Ligy a navyše jeho mužstvo neinkasovalo ani jeden gól.

Bez inkasovaného gólu v úvodných 4 zápasoch La Ligy - v histórii klubu by ste niečo také hľadali márne. Astúrijec kladie na obrannú hru veľký dôraz a v tejto sezóne ide oproti uplynulému ročníku o najzreteľnejšiu zmenu. "Bránime všetci," hovoril Luis Enrique na tlačovej konferencii.

A tento výrok je na trávniku vidieť v každom zápase. Claudio Bravo nedostal gól už 360 minút. Samozrejme, tento rekord až tak dôležitý nie je, no fanúšikom aj hráčom dodáva nádej, že pod vedením Luisa Enriqueho vidíme inú, lepšiu Barcu.

V piatich najlepších ligách je už len jeden jediný klub, ktorý doposiaľ neinkasoval ani jeden gól v štyroch prvých kolách - FC Koln z nemeckej Bundesligy. V Taliansku gól nedostali Rím a Juventus, no Seria A má za sebou zatiaľ tri úvodné kolá.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

AlvesovCentrik

top komentár
105
2014-09-22 17:25:01

To, že sme doposial gol nedostali nie je len o novej a koncentrovanejsej obrane , ale predovsetkym o vzajomnej vypomoci celeho muzstva, predovsetkym zalohy, vid vcerajsi Rakiticov sklz takmer na brankovej čiare, ked už divaci kricali gooool.... Ak sa to stane zakonom v muzstve, pojdeme vysoko v tejto sezone.

adam27

3
2014-09-22 20:27:50

pekne napisane , tiez si to myslim

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.