Barca rozdrvila Granadu! Camp Nou bol svedkom kanonády do siete Granady. Za Barcu sa presadil trikrát Neymar, dvakrát Messi a jeden zásah pridal Rakitić.

1.polčas

Barca začala podľa očakávania s loptou na kopačkách a zoradenou defenzívou súpera. Už však v druhej minúte mali hostia šancu, keď sa do protiútoku dostal Success. V poslednej chvíli však sklzom zasiahol Mathieu.

V 7.minúte mal zase šancu El Arabi, ktorý v pokutovom území zakončoval do brvna. Barca tak mala veľké šťastie.

V 10.minúte mala Barca obrovskú šancu, keď po rohovom kope sklepával Minurovi loptu pred prázdnu bránku Mathieu. Mladík však totálne zlyhal a minul bránku. O dve minúty Messi dostal loptu do siete, ale gól nebol uznaný kvôli údajnému ofsajdu.

Barca následne zatlačila Granadu hlboko do jej vlastného pokutového územia, ohroziť domácu bránku sa jej však nepodarilo.

V 26.minúte Barca otvorila skóre. Hosťujúci Yuste pri rozohrávke prihral loptu priamo na nohu Neymara, ktorý sa tak razom ocitol vo veľkej šanci. Strelou pomedzi nohy brániacemu Babinovi poslal loptu do siete.

V 43.minúte pridala Barca druhý gól. Tentoraz potiahol Messi loptu po pravej strane odkiaľ poslal presnú loptu na Rakitića, ktorý hlavičkou nedal Robertovi šancu.

V posledných sekundách prvého polčasu skórovali domáci opäť. Messi najprv uvoľnoval Munira, pred ktorým ešte stihol zasiahnuť Roberto, na Neymarovu dorážku už však nemal šancu.

2.polčas

Granada nastúpila do druhého polčasu aktívne a na istý čas dokázala Barcu zatlačiť na jej polovicu. Bránku domácich sa však nepodarilo ohroziť.

V 56.minúte mali domáci po faule na Messiho výhodu priameho kopu. Exekúcie sa chopil Xavi, ktorý loptu presne zakrútil k pravej tyči, ale gólman Roberto vytiahol výborný zákrok.

Krátko na to domáci striedali. Hraciu plochu opustil Rakitić a na jeho miesto prišiel Sergi Roberto.

V 62.minúte padol štvrtý gól. Po presnom dlhom pase na pravú stranu centroval Alves pred bránku presne na hlavu Messiho. Brankár Roberto už nemal šancu zasiahnuť.

Po góle striedal Luis Enrique opäť. Z ihriska odišiel Sergio Busquets a do hry sa dostal Bartra.

Barca sa futbalom bavila a výsledkom toho bol už piaty gól v 65.minúte. Tentoraz Xavi vysunul po ľavej strane Messiho, ktorý presne našiel Neymara. Ten sa už nemýlil a loptu chladnokrvne zagúľal k ľavej tyči.

Po piatom góle odišiel z hracej plochy aj Munir, ktorého nahradil Sandro.

V 82.minúte opäť úradoval Messi. Leo využil zaváhanie stopéra Nyoma, zobral mu loptu a pri nájazde na Roberta pravačkou dopravil loptu do siete.

Stats

Videa gólov

Zostavy

FC Barcelona: Bravo - Alves, Mascherano, Mathieu, Adriano - Xavi, Sergio, Rakitič - Munir, Messi, Neymar

Granada CF: Roberto - Nyom, Babin, Murillo, Foulquier - Fran Rico, Iturra, Javi Márquez, Héctor Yuste - Success, El Arabi

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.