Barca utrpela svoju prvú porážku v tejto sezóne. V Paríži nestačila na domáce PSG. Za domácich otvoril skóre Luis, na ktorého gól rýchlo odpovedal Messi. Domáci však gólmi Verrattiho a Matuidiho odskočili na rozdiel dvoch gólov. Neymar tak stav zápasu už iba korigoval.

1.polčas

Zápas sa začal opatrne, ale s pribúdajúcim časom sa osmeľovali obe mužstvá. Prvú šancu zápasu mali domáci, keď sa po štandardnej situáciu stáčala lopta nebezpečne na bránku Barcy. Ter Stegen však nemusel zasahovať.

Barca sa však na začiatku zápasu nevedela dostať do tempa. Hráči pôsobili ustráchane, kazili prihrávky a nasadenie chýbalo aj v osobných súbojoch.

V 10.minúte domáci otvorili skóre. Po ďalšej štandardnej situácii sa lopta dostala k Davidovi Luisovi, ktorý v spleti hráčov dokázal loptu zaguľať do bránky.

V 11.minúte však Barca bleskovo vyrovnala. Pred šestnástkou si Messi s Iniestom vymenili loptu a Leo následne ľavačkou zamieril presne k pravej žrdi.

S pribúdajúcim časom si Katalánci začínali veriť, prichádzala istota na kopačky a zlepšila sa aj rozohrávka.

V 25.minúte bola Barca veľmi blízko druhému gólu, keď Messi prehadzoval loptu za obranu na nabiehajúceho Neymara. Ten však loptu nedokázal usmerniť do siete Sirigua.

V 26.minúte sa však opäť dokázali presadiť domáci, tentoraz z rohového kopu. Na dlhú loptu k vzdialenejšej tyči najlepšie vyskočil Verratti a opäť poslal svoj tím do vedenia.

Po druhom góle ostala Barca zaskočená a na dlhé minúty sa opäť nevedela dostať do tempa. Nabudení domáci rýchlo získavali lopty a v ofenzíve robili Kataláncom problémy.

V poslednej minúte prvého polčasu mala Barca výhodu priameho kopu. Ten zahrával Messi, ale jeho pokus išiel tesne nad.

2.polčas

Druhý polčas začala Barca s loptou na kopačkách, ale do šance sa ako prví dostali domáci po rýchlom protiútoku. Cavani však vo výbornej pozícii neudržal rovnováhu a vôbec tak nevystrelil.

V 54.minúte pridali domáci aj tretí gól. Po prudkej strieľanej prihrávke pred bránku od Van der Wiela sa v pravý čas objavil pri vzdialenejšej tyči Matuidi, ktorý ľavačkou prestrelil Ter Stegena.

O minútu neskôr však Barca opäť bleskovo odpovedala. Po centri Alvesa sa k lopte dostal Neymar a pravačkou dokázal prestreliť hneď trojicu brániacich hráčov. Sirigu už na loptu nedočiahol.

V 62.minúte Barca prvýkrát striedala. Hraciu plochu opustil Pedro. Na jeho miesto prišiel Munir, ktorý si tak odbil premiéru v Lige Majstrov. Krátko na to sa striedalo opäť. Tentoraz striedal Xavi Rakitića.

S blížiacim sa koncom sa Barca snažila čoraz viac vyvíjať na súpera tlak. Domáci sa už aj logicky viac orientovali na defenzívu, a tak museli tvoriť hostia.

V 82.minúte mala Barca na kopačke vyrovnanie, keď Alves presne našiel nabiehajúceho Albu. Toho pokus však v poslednej chvíli zblokoval Van der Wiel. Po tejto šanci striedal Luis Enrique aj tretíkrát. Daniho Alvesa nahradil Sandro.

Barca aj naďalej zvierala PSG v silnom tlaku, svoju dominanciu sa jej však nedarilo pretaviť vo vyrovnávajúci gól.

Stats

Videá gólov

Zostavy

PSG: Sirigu - van der Wiel, Luiz, Marquinhos, Maxwell - Matuidi, Motta, Verratti - Lucas, Cavani, Pastore

FC Barcelona: ter Stegen - Alves, Mascherano, Mathieu, Alba - Iniesta, Sergio, Rakitič - Pedro, Messi, Neymar

matryx68

1
2014-10-01 11:14:10

opravte výsledok na úvodnej stránke v kalendári, máte tam 2:3, namiesto 3:2 ;-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.