Barcelona prvýkrát v tejto sezóne prehrala. Po väčšinu zápasu s PSG bola na nepoznanie. Denník Sport hľadal príčiny.

Červená: Defenzívny systém

Obranu Barcelony sme po väčšinu času nespoznávali. Počiatočné pochybnosti sa s tímom viezli po takmer celý zápas. Obrancovia sa nepredviedli. Stopéri akoby neskákali na centre. Do včera Barcelona neinkasovala ani gól, včera rovno tri a mohla aj viac.

Žltá: Riešenia Luisa Enriqueho

Keď sa tím snažil vyrovnať, Luis Enrique riskoval a nechal Barcu hrať na troch obrancov. Je pravda, že PSG mohlo pohroziť z brejku, no Barcelona mala šancu na vyrovnanie. Pozornosť si zaslúži aj príchod Munira a Sandra. Mladý útočník mal šancu vyrovnať, keď trafil žrď a taktiež vytvoril šancu pre Albu. Lucho nečakal a hľadal alternatívu. Pri pohľade na budúcnosť je to zaujímavé.

Zelená: Messi s Neymarom

Útočníci opäť dokázali, že si spolu rozumejú a gólovo sa presadili. Streliť gól bolo včera ťažké, no táto dvojica sa opäť trafila do čierneho. Pokiaľ sa bude dvojici aj naďalej takto dariť, čakajú nás príjemné chvíle. Takisto nemôžeme zabudnúť na reakciu mužstva na inkasovaného góly. Odpoveď prišla veľmi rýchlo.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

emiliano

12
2014-10-01 07:59:44

Enrique je zbabelec, aký bol aj Martino, postaví tých, ktorí hrali predtým. Masch na stopérovi, keď máme troch vysokých stopérov? A keď videl, že Sergio nestíha, behá ako postrelený, nenapadlo ho presunuť Mascha na DM a Sergia na lavičku? Tam v strede poľa sme strácali lopty.Pedro zasa omyl,nič neubránil,nič nevymyslel, mal ísť dolu skôr.Iniesta je z formy, tak nech sedí,nahral na gól ale v 2.polovici mal ísť dolu.

Kvasimodo2

24
2014-10-01 08:11:46

Pod al mňa včera bola dosť velká chyba že sa nasadil Masherano na miesto Piquého.Mashe mal ísť na DM a Piqué mal vytvárať stoperskú dovjicu s Mathieom.A mal ísť Bravo do brány a nie Ter Stegen.Určite by Bravo neschytal tri goly.Dúfam že sa chlapci na kopnú k lepším výkonom lebo nás Real rozbije.

MINH0

-18
2014-10-01 08:15:54

Busquet ći jak sa ten trulo vola, tam nemá čo robiť, podpriemerný záložník, na klub akým je Barca nemá. Okamžite predať... A Už ani INIESTA nie je to čo býval, včera dosť kazil...

MIO10

18
2014-10-01 10:10:47

Sergio mě včera absolutně štval. Hrál prd, ale tvrdit hned, že na to nemá je blbost! Horší forma je vysvětlení! A od toho je tam kouč aby to viděl a nestavěl ho dokud se nedá do kupy! A Iniesta? Je začátek sezóny. Dostane se do toho. Je skvělej neustále.

Druginat0r

10
2014-10-01 11:49:44

Hovoriť že Sergio nemá na Barcu? Najlepší DM akého som videl, keď bol vo forme. Treba ho posadiť hneď vedľa Piquého, nech sa spamätá.

guraj11

-5
2014-10-01 08:37:43

Chaos a neporiadok na ihrisku. A k tomu neochota behat. Mali by obmedzit bago na treningoch, pretoze si zvykli nebehat aj na zapasoch. A ta obranna cinnost celeho muzstva katastrofa. Nejednotne a chaoticke napadanie po strate lopty a potom boli iba na smiech pre domacich divakov! Lucho by ich mal nakopat a nie byt z nich posraty!!!

dardel

26
2014-10-01 09:17:32

Snad naposledy k mascheranovi ako stoperovi, v barcelone sa tomu necuduju, vsetci vedia, ze lucho nerata ani s pique ani s bartrom, bolo by fajn keby sa to uz donieslo do usi aj slovenskym fanusikom lebo po kazdom zapase clovek pocuva stale to iste. Berte to uz na vedomie, mascherano bude bo velkych zapasoch na stoperskom poste kym nebude vermaelen schopny taketo zapasy odohrat, ani pique ani bartra momentalne nie su v planoch lucha. Dovody? Cela barcelona ich vie, pique nema formu uz druhy rok po sebe, v klube ostal z politickych dovodov, a bartra nepresvedcil lucha, zeby mohol zvkadnut velke zapasy (opat bol mimo). Tak sa treba s tym zmierit :)

Tom10

9
2014-10-01 12:48:52

pique praveže tuto sezonu ked hral tak odohral velmi dobre zapasy tak neviem čo trepeš. mal by byt v zaklade a nie na lavičke.

Mikacu

8
2014-10-01 13:58:41

Ľudia ako sa majú dostať z formy ked nebudú hrať?

Skap

2
2014-10-01 16:49:59

Ja naozaj nechapem ako to tomu Pedrovi furt prejde, ved ta jeho neschopnost je az do oci bijuca.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.