Andrés Iniesta bol jedným z hráčov, ktorí pre médiá reagovali na včerajšiu prehru s PSG v Parc des Princes.

Prehra

"Dobrý moment po porážke nie je nikdy, zvlášť v Lige Majstrov. Súper bol veľmi efektívny, využil svoje šance a to nám spôsobilo problémy. Na inkasované góly sme zareagovali dobre, ale chýbali nám strely v koncovke."

Chyby v defenzíve

"Keď prehrávame, prehrávame všetci. Je to otázka tímu a nie obrannej línie či stredu alebo útoku. Všetci sme zodpovední. V istých momentoch nás súper prevýšil."

PSG

"Futbal je ťažký, predovšetkým ak hráte s takýmto tímom. Vedia hrať veľmi dobre. Veľmi nám komplikovali život. Dnes nám čosi chýbalo."

Remíza Ajaxu s APOEL

"Je dôležité, že ostatní súperi nezískali tri body. Ale to, čo nám zabezpečí postup do ďalšej fázy, je naša hra."

Rotácia

"Sme tu preto, aby sme vytvorili tím skvelých hráčov. Všetci sme schopní hrať. Rozhoduje tréner."

zdroj: as.com
foto: as.com

emiliano

-10
2014-10-01 13:28:37

Bol by chlap keby priznal, že je celkom z formy, že prihral na gol, ale inak už nič...

emiliano

0
2014-10-01 13:32:20

Tie dristy, že prehrávame všetci, to je také barcelonske pokrytectvo - skutočnosť je taká, že konkrétni hráči hrali slabo a urobili chyby a konkrétny tréner urobil chyby v zostave a nevedel ako reagovať. Stavím sa, že tam vydrží najviac do konca sezóny.Už v polčase mal reagovať na hru Sergia jeho výmenou za Piqueho, na Pedra...

Tom10

21
2014-10-01 15:03:07

ano, maš pravdu, enrique by mal ist hned preč, ved sme predsa prehrali!!!! trener ktory prehra zapas nema čo na posvätnej lavičke FCB robit. mal by si ho to ist naučit. viem čo v tebe je, si perfektny trener, chod do tej barcelony a vyhod toho enriqueho!!!

PuyiFCB

7
2014-10-01 16:07:22

1 prohra a už tam vydrží max do konce sezony jo? :D ty se taky prober... %)

misotam

3
2014-10-01 17:35:39

No ak tu niekto píše po tomto zápase o odchode trenéra tak nech IDE radsej mudrovat na eurofotbal.cz tam je takych dost.Na druhu stranu si aj já myslím ze striedanie Pedra malo příst skor tak jako Alvesa.Neviem či som to viděl oba já ale na Alvesovi končili vsetky akcie.A dole by som dal aj Albu.Mám ho velmi rad ale včera bol hotovo.Stracal lopty,zle prihraval a Lucas ho robil v každom suboji. Ale to je len moj názor ale mám pocit ze v sezóně prisiel prvý tazsi super a máme problémy.Asi včera boli viaceri mimo svoje optimum a tak dufam ze to nebude často lebo zatial sa mi pacili az na zápas s Malagou.

Nalim

4
2014-10-01 19:25:35

Spomenul som si: Keď stále písali, že chcú kúpiť Ter Stegena, pozoroval som ho v Borúsii. Vtedy som zistil, že vybiehania na centrované lopty mu nejdú. Aj Valdes sa vždy nedostal k centru, aby ho zneškodnil.Myslím si,že nemal ešte chytať, nie je rozchytaný a zohratý s mužstvom. Mohol v Nikozii, ale nie v Paríži. Uvidíme ako bude pokračovať. Bezcielne centre Alvesa idú na nervy. Alba, málo kedy tak chybí ako včera. Povedzme si pravdu, verili sme ,že obrana je viac vystužená oproti minulosti. Nie je tomu tak. Pastore a Cavani nám odkryli pravdu. Dvaja točili obranu ako chceli. A neviem čo by sa stalo, keby tam bol pomalý Pigue. Takže prvý silný súper a sme vytriezveli. Tri góly je silná káva. Zotreli krásne góly Lea a Neya. Psychyckú facku sme dostali po druhom góle. Keď nepodrží mužstvo brankár, je zle. A ešte: tí dvaja mladíci musia drať trenky poriadne dlho v béčku,to bolo oslabenie a nie posilnenie. Už aby Luiz hral, lebo naozaj vie,len on hrýzť súpera. Teraz máme len dvoch útočníkov. Ideme ďaľej...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.