Tréner PSG mal po zápase s Barcelonou dôvod na radosť. Laurant Blanc svoje nadšenie počas tlačovej konferencie vôbec neskrýval.

Pocity po stretnutí

"S týmto víťazstvom som veľmi spokojný. Po stretnutí s Toulouse sme mali na tento zápas veľmi málo času na prípravu a vyvolalo to pochybnosti. Dôležitý bol v tomto smere kolektív, ukázali sme prednosti tímovej práce. Tento zápas si zapamätám navždy, takisto vy, hráči aj fanúšikovia. Je to veľmi uspokojujúce. Žijeme, aby sme takéto stretnutia hrávali."

Ťažký začiatok v lige

"Tento rok je to o niečo ťažšie, ale neprehrali sme žiaden zápas. Keď hráte proti Barcelone, človek je viac namotivovaný. Takýto zápas sme potrebovali."

Problémy Barcelony v defenzíve

"Videli sme viacero zápasov Barcelony, analyzujeme to. V každom zápase, kedy krajní obrancovia išli do akcie, mal súper množstvo gólových príležitostí. Strelili sme tri góly a mali sme viac šancí, preto som veľmi spokojný."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Marian

13
2014-10-01 16:18:01

Veľmi dobrý postreh Blanca.Keď Alves či Alba idú do útoku, súper má množstvo gólových príležítostí.
V la lige to zatiaľ nikto nedokázal využiť, v Paríži domáci 3x.
Výhoda podpory krajných obrancov v útočnej fáze sa stáva pri kvalitnom súperovi nevýhodou, ktorá ústi do prehry nášho mužstva. Dani možno prihrá Messimu na 1 gól, ale 2 góly z jeho strany inkasujeme, lebo namiesto pravého obrancu sa hrá na krídlo...

Marco01

9
2014-10-01 16:40:31

preto sme mali najlepsiu obranu ked hraval este Abi...lebo on nebol tak zblazneni do utocenia, ale skor sa zameral na defenzivu...teraz ked utocia obaja kridelni obrancovia tak strata potom vyustuje v bleskove brejky...vcera ma velmi sklamal JOrdi, to co si tam s nim robil Lucas Moura a Pastore...ho skolili jak pripravkara...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.