Nová akvizícia FC Barcelona je už v Katalánskej metropole. Dokonca už dnes má Ibrahim Afellay podstúpiť aj lekárske vyšetrenia v centre Barcy a zajtra napoludnie bude bývalý hráč PSV oficiálne predstavený ako hráč 'Blaugrana'.

24-ročný futbalista pristál dnes ráno na letisku v Barcelone. Po podpise zmluvy sa presunie absolvovať lekárske testy, ktoré sú naplánované na 16. hodinu. Ak pôjde všetko podľa plánu, Afellay sa už zajtra predstaví verejnosti ako oficiálny hráč FC Barcelona.

Holanďan sa k zvyšku tímu pripojí až 29. decembra, kedy mužstvo začína prípravu na ligový duel proti Levante, ktorý sa bude konať 2. januára.

Ibrahim Afellay je siedmy hráč PSV, ktorý bude hrať za Barcelonu. Jeho zmluva má platnosť do 30. júna a v Barcelone pobudne päť sezón. Celý transfer vyšiel Kataláncov len na 3 milióny eur.

Minulý víkend odohral Ibrahim svoje posledné stretnutie za PSV. Mužstvo z Eindhovenu ho vyhralo 3-1 a fanúšikovia klubu mu pripravili veľkú rozlúčku. Tri minúty pred koncom stretnutia bol Afellay vystriedaný a pri schádzaní z trávnika mu fanúšikovia tlieskali postojačky. Takto teda populárny 'Ibi' ukončil svoje pôsobenie v Holandsku.

Ibrahim Afellay pri príchode do Barcelony

Fotogaléria


zdroj: sport.es fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.