Gerard Piqué poskytol rozhovore pre portál Fourfourtwo. To najzaujímavejšie si prečítate nižšie.

Hypotetický odchod do United

"Hrám v najlepšom klube na svete. Vždy som o tom sníval a nemám zámer odtiaľto odchádzať. Milujem Barcu kvôli jej histórii, štýlu a spojeniu s Katalánskom. Len teraz som obnovil svoju zmluvu a chcem tu ukončiť kariéru... hoci nikdy neviete."

Aktuálna forma

"Musím trénovať ešte ťažšie s vyššou intenzitou. Takisto sa musím viac koncentrovať počas zápasov a dávať zo seba na trávniku všetko."

Spomienky na Messiho v akadémii

"Bol veľmi introvertný. No počas turnaja vo Švajčiarsku sa otvoril. Odvtedy už nebol El Mundo (nemý, pozn. red.). Dieťaťu je veľmi ťažké adaptovať sa na novom kontinente, no jemu sa to podarilo a stal sa najlepším hráčom na svete."

Etapa s Guardiolom

"Pracuje veľmi intenzívne. Futbalom žije 24 hodín. Veľmi mi pomohol v pochopení hry. Je jedným z najlepších na svete. Nehral som tu počas etapy Rijkaarda, no s Pepom sa všetko zmenilo. Bol to začiatok vtedajšieho mužstva."

Real a Mourinho

"Boli sme dve veľmi silné mužstvá, ktoré stvorili historickú rivalitu. Medzi Barcou a Madridom nie je nikdy len futbal. Je to niečo oveľa viac. Za Mourinha tam bolo ešte niečo navyše, pretože pod ním hráte na hranici možností. Chceli by sme, aby sme tiež hrali pod takým tlakom."

Cesc

"Všetci vedia, že on sa cíti byť Blaugrana, ale v živote sú momenty, kedy je treba prijať ťažké rozhodnutia."

zdroj: fft
foto: fft

slovenskyjunak

6
2014-10-06 20:43:43

aj ja

Dadio

7
2014-10-06 21:12:46

aj ja a dame retazovku

Rossel

6
2014-10-06 21:21:08

Zaraz jak sa objavili špekulacie že ma odísť, tak podá také vyjadrenie :-D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.