Cristian Tello je aktuálne na hosťovaní v Porte na dva roky, no aktuálne dianie v katalánskom klube sleduje. Hoci Cesc Fabregas odišiel do Chelsea ešte pred MS v Brazílii, mladíkovi sa nepáči ako sa fanúšikovia k nemu zachovali.

Celý svet neveriacky pozeral na to ako bývalý kapitán Arsenalu po nevydarenom dobrodružstve na Camp Nou prestúpil do Chelsea. Cristian Tello však za tým vidí spôsob akým sa fanúšikovia k 27-ročnému odchovancovi správali.

"Cesc neodišiel z Barcelony ako si zaslúžil - odišiel ticho zadným vchodom. Bol to veľkolepý hráč, len si pozrite jeho góly a asistencie. Myslím si, že je stále ranený, pretože triumfovať v Barcelone bol jeho sen. Neviem prečo sa ho fanúšikovia nezastali," povedal.

zdroj: hereisthecity.com
foto: archiv

nepalko

4
2014-10-14 03:47:22

Presne,to som tu písal,pred pár mesiacmi... že zato môžu fanúšikovia,ako to vidno aj tu na tejto stránke. Každý tu na Fábregasa nadáva,že akú mal nevydarenú poslednú sezonu,aký je pomaly,neschpný atd... A pritom za svoju poslednú nevydarenú a slabšiu sezonu dal toľko golov,ako napríklad Iniesta za posledné 3 roky,teda za celý čas čo tu Cesc hrál...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.