Viceprezident FC Barcelona sa postavil za Piquého. Už včera totiž na verejnosť prenikli informácie o tom ako mal stopér FC Barcelona nevyberaným spôsobom ponižovať políciu v Barcelone.

Jordi Cardoner v programe Efectivament, ktorý vysiela televízia Esport3 hovoril aj na tému Piquého incidentu s Guardia Urbana: "Všetci sa môžeme pomýliť, ale prijímam jeho ospravedlnenie. Treba otvoriť novú stranu, pretože je to vec, ktoré sa nestala len jemu," povedal viceprezident.

Piqué každopádne znevážil dvoch policajtov, ktorí podľa posledných informácií uložili pokutu Piquému bratovi za parkovanie na mieste vyznačenom ako zastávka pre autobusy. Stopéra FC Barcelona to naštvalo a začal na policajtov nadávať.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Marian

19
2014-10-16 15:35:50

Mestská polícia je bagáž všade, nielen v Barcelone, miesto udržiavania verejného poriadku vyberajú častokrát nezmyselné pokuty. Koho by to nenasrdilo? Ale reagovať treba s mierou, Gerard to prehnal.

Jorge

6
2014-10-16 17:11:17

No, ale stát na zastávce busu...zastavit a někoho vyhodit klidně může, ale odstavit tam auto a někam si odskočit?...je možný, že byla noc a věděl že na tom místě zrovna autobus třeba hodinu nezastaví, takže by vlastně neudělal nic špatného v duchu zákona, protože by nebránil zastavení autobusu na vyhrazeným místě, ale tohle policajti těžko mohou zohlednit, protože ti nemají právo si nějakým způsobem, byť selsky správným, zákon vykládat. Tam je jasně dáno, co se smí a co se nesmí a oni na to musí dohlížet, i kdyby se jim to zdálo neadekvátní, jinak je vyhoděj. Těžko někdo do zákona nacpe třeba to, aby se na autobusové zastávce smělo parkovat nejvýše do doby 5min před příjezdem autobusu:D:D To by se snad kvůli každé takové pokutě dělala na místě rekonstrukce kvůli časové posloupnosti událostí:D:D

zoltan

12
2014-10-16 17:22:48

Vedenie klubu by nemal brániť hráča, ale predovšetkým trvať na určitých morálnych zásadách - ktorým mimochodom barca tak rád sa vystatuje a vyplýva to aj zo samotneho motta: viac než klub. Nie je namieste brániť toho, kto v noci porušuje zákon, následne namiesto toho aby pokorou znášal následky vlastného protiprávneho konania ešte úráža iných a stavia sa ako boh nad zákon a nad všetkých. Toto je neodpustiteľné. Chybu môže urobiť každý, ale musí za svoje chyby niesť aj zodpovednosť. Takého spôsobu správania sa Gerard Pique nebol schopný. Je otázne prečo. Jeho správanie sa pramenilo prevdebodobne z namyslenosti a z postavenia neohrozených, ale takým Piqué zásadne už nie je. Dúfam, že nebude vzorom so svojim správaním sa pre dorastajúcu generáciu, lebo ak áno "máme sa na čo tešiť"!

Roman7

4
2014-10-16 20:38:29

je mi u prdele aka banda je mestska policia aj keby tak cakali skovaty v krikoch len na neho tak henten trapak ktory berie prachy ako malo ktory clovek na svete ma vysolit tu pokutu na mieste v hotovosti a drzat papulu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.