Ľavý bek FC Barcelona na dnešnej tlačovke reagoval na posledné dianie spojené s katalánskym klubom. Aktuálne je však najviac na pretrase Piquého aféra s policajtmi, ktorým nedeľu v noci vynadal a ponižoval ich.

Jordi Alba však vôbec nesúhlasí s názorom novinárov, že za Piquého detinské správanie by mala pykať aj Barcelona.

Piquého incident

"Trestať Barcelonu za Piquého správanie by bola blbosť. Okrem toho sa aj ospravedlnil. Priznal, že sa mýlil."

Suarez a debut v Clásicu

"Suarez je špičkový hráč a je pripravený strieľať množstvo gólov. Každopádne je nepekné hovoriť len o Messim, Neymarovi a o ňom. Som si istý, že sa s prínosom Suareza zlepšíme, ale o tom, kto bude hrať, rozhodne tréner."

Eibar

"Prv musíme myslieť na Eibar, pretože ak nevyhráme a Madrid áno, tak potom bude od nás vzdialený len na rozdiel bodu. Musíme ísť zápas za zápasom, pretože každý zápas je ako finále. Páči sa mi aký futbal Eibar predvádza. Na výjazde mali niekoľko veľmi dobrých stretnutí."

zdroj: goal.com
foto: sport.es

LM10

7
2014-10-16 22:03:47

Je síce pekné, že idú od zápasu k zápasu a nerobia vyhliadky na 3 dopredu, ale tá veta: "každý zápas je ako finále" nám prinieslo toľko smoly, nešťastia a podpriemerných výkonov, že hráči by mohli to slovo "finále" zo svojho slovníka na tlačovkách vyhodiť.

Montoya

19
2014-10-16 22:09:01

Jordi velky sympatak velky rychlik a hlavne jeden z top lavych obrancov sveta ..

dominiq

13
2014-10-16 22:19:31

s prehladom najlepsi lavy bek na svete ;)

Montoya

13
2014-10-16 23:40:00

aj pre mna je najlepsi je velmi rychli schopny aj dopredu aj dozadu aj par golov da neviem ci je niekto lepsi od neho ..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.