Arsene Wenger nebol ďaleko od toho, aby z La Masie okrem Fabregasa vytiahol aj Messiho a Piquého. Písal sa rok 2003.

Už v tom čase totiž trojica hráčov vytŕčala nad ostatnými a svojimi výkonmi zaujala skautov viacerých klubov. Bolo jasné, že Messi, Fabregas a Piqué sú niečo viac. Guillem Balaque vo svojej knihe 'Messi' píše, že v tom čase Cadet A pozorne sledoval aj Arsenal.

Francis Cagigao, reprezentant Arsenalu v Španielsku sledoval zápas proti Parme v Lloret de Mar. Messi s Fabregasom ho očarili. Cagigao následne zorganizoval večeru s Messiho agentom. Horacio Gaggioli však len potvrdil to, že podpísať Messiho bude nesmierne ťažké kvôli pracovnému povoleniu pre jeho rodičov a zároveň pre rodičov nebol k dispozícii ani byt, kde by mohli zostať.

Gerard mal v tom čase vyhliadnutý Manchester United. Vycestoval do mesta, aby si pozrel infraštruktúru klubu a následne s prestupom súhlasil, no zmluvu vzhľadom na jeho vek podpísať nemohol. Cesc bol v podobnej situácii s Arsenalom a všetci vieme ako história pokračovala.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

tomasis

24
2014-10-18 11:20:17

Mensia zaujimavost, v tom istom case mohol Arsenal ziskat aj Ronalda. O tri roky skor zas bol na 'skuske' Zlatan. Chudak Wenger :D nechybalo malo a mohol mat superutok :D

adam27

23
2014-10-18 12:35:24

Ronaldo-Zlatan-Messi :D fajny utok :D

A.s.p.a.r

5
2014-10-18 19:26:02

a všetci vieme ako dopadol útok Messi so Zlatanom

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.