Uruguajský útočník priznal, že mu odľahlo, keď sa dozvedel, že prestupuje do Barcelony. Dokonca priznal, že plakal. Bál sa totiž, že mu jeho aféra na MS úplne pokazí kariéru.

Uhryznutie Chielliniho

"Cítil som, že som si zruinoval kariéru. Spočiatku som nechcel, aby nikto nič nevedel. Spolu s rodinou sme sa uzamkli, no neskôr som sa nad tým všetkým zamyslel, ospravedlnil som sa a odľahlo mi."

Prestup do Barcelony

"Vtedy už rokovania s Barcou prebiehali a keď ma môj agent zavolal, že je to uzavreté, začal som plakať kvôli situácii, v ktorej som bol a kvôli tomu ako sa klub zachoval. Cítil som sa šťastný z dôvery, ktorú mi klub preukázal. Stále som sa však bál toho, že ten incident môže dohodu zrušiť. Vedel som, že sa to môže stať."

Zápas na Bernabeu

"Nepredstavujem si ako ten zápas hrám, ale so spoluhráčmi sa na neho pripravujeme. Váham Luisovi Enriquemu povedať, že chcem na Bernabeu hrať."

zdroj: goal.com
foto: goal.com

MilujemBarcu

top komentár
67
2014-10-20 09:05:13

ty musis hrat , lebo ked bude hrat pedro hrame 10ti celý zápas

Pedrito123

17
2014-10-20 13:10:11

Luisito musíš si v tréningu zobrať ku sebe Pedrita a potrénováť a aj dohovoriť že snaha sa v Barçe nestačí

chara

10
2014-10-20 15:41:52

povodne som bol proti jeho prichodu po tom kusnuti, ale teraz sa uz neviem dockat kedy konecne zacne hrat :) uz len ked si predstavim ako su zohrati messi s neymarom a k nim pride este taky velky hrac ako suarez :)zo zaciatku to bude chciet cas ale verim tomu, ze sa perfektne zohraju

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.