Luis Enrique, tréner FC Barcelona na dnešnej tlačovej konferencii jasne povedal, že mužstvo sa sústredí výlučne na zajtrajší zápas Ligy Majstrov proti Ajaxu Amsterdam. Zároveň vyhlásil, že medzi ním a Messim nie sú žiadne problémy.

Zápas proti Ajaxu

"Ajax je tím, ktorý svoje šance využíva, no máme dobrú štruktúru a čaká na nás veľmi kompletné stretnutie so všetkými prvkami, ktoré Ajax má a je ich mnoho. Minulý rok nám znepríjemnil veci, vyhral a bez diskusie bude ťažkým súperom. Samozrejme ide o veľmi dôležitý zápas, pretože na to, aby sme sa kvalifikovali sú pre nás dôležité všetky domáce zápasy."

Busquets

"Vyzerá byť v poriadku, ale musíme počkať ako na tom bude zajtra. Situáciu budeme analyzovať a potom sa rozhodneme, tak ako to robíme vždy."

Clásico

"Jediným zápasom, na ktorý myslíme je ten proti Ajaxu a na získanie bodov. Pred El Clásicom je ešte viacero tréningov. Môj tím je v top forme a máme zaujímavý týždeň, no nie rozhodujúci. Kľúčové obdobie začína od marca."

Messi odmietol striedať

"Predtým, než nejaké striedanie urobíme, vždy sa hráčov pýtame, či nemajú nejaké nakopnutia alebo iné problémy. Až potom sa rozhodneme. To isté sa stalo aj s Leom, Andrésom a Neymarom, stále sa to deje takto. Môžete si vytvárať závery aké len chcete, ale do toho sa s vami púšťať nebudem. Nebudem meniť to ako veci robím."

Suarez v Clásicu?

"Pri zápasoch toho vidíme oveľa viac než len Suareza. Je naozaj intenzívny a každému svojmu tréningu prikladá veľkú váhu. Je to dobrá posila, dobrý človek. Vždy ukazoval svoju nadšenie z prestupu do Barcelony. Vyzerá byť v dobrej forme."

Zostava na Clásico?

"Ak zopakujem tú istú jedenástku na Ajax a potom aj na Real, dám Ancelottimu vedieť... a snáď mi svoju povie tiež (smiech)."

zdroj: insidespanishfootball.com
foto: insidespanishfootball.com

D0MIN0

37
2014-10-20 16:38:55

taky jak Messi tu dlho nebude to vam hovorim !! ja si myslim ze Messiho nikto neprekona v tom rekorde o najlepsieho strelca historii La Liga

Branko

4
2014-10-20 18:36:33

Tá karma, čo je to za hlúpa reklama? Hovorí sa pozrite sem a nie pozrite tu! Aspoň po slovensky...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.