V dňoch 17.-19.10 2014 sa v priestoroch hotela Zátoka v Senci, konalo Výročné valné zhromaždenie Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras. Po skvelých stretnutiach a zrazoch v Bratislave, Poprade a Krpáčove boli očakávania veľmi vysoké, čo potvrdila aj účast 70 členov fanklubu.

Prípravy stretnutia začali 17.10.2014 vo večerných hodinách, prví účastnici začali prichádzať na miesto ráno 18.10.2014, od 10:00 hod. do 11:00 hod. sa konala registrácia členov, nasledovalo informovanie o organizačných záležitostiach, po ktorom si členovia pochutili na dobrom obede.

Po obede už bolo všetko pripravené na futbalový turnaj, ktorý sa konal na futbalovom ihrisku vo Veľkom Bieli. Boli vytvorené 4 družstvá, ktoré systémom každý s každým odohrali spolu 6 zápasom. Víťazom sa stalo Biele družstvo, ktoré po zaváhaní v prvom zápase vyhralo ďalšie 2 a stalo sa celkovým víťazom turnaja. Víťazovi bola z rúk prezidenta fanklubu odevzdaná aj putovná trofej.

Po turnaji nasledoval krátky relax, večera a o 18:00 boli prejednané oficiálne záležitosti fanklubu. Vedenie fanklubu sa zameralo na témy ako členstvo, zájazdy, novospustený eshop fanklubu – www.penyastore.sk, patnerstvo s Meva sport – http://www.fcbarca.sk/meva-sport-slovakia-novym-partnerom-fanklubu a projekt Kronika fanklubu, o ktorej sa dočítane na http://www.fcbarca.sk/kronika-fanklubu-spustena/.

Oficiálny začiatok Valného zhromaždenia a poďakovanie partnerom a sponzorom:

Na záver sa chceme veľmi pekne poďakovať hotelu Zátoka za skvelo pripravené priestory a stravu, chalanom zo spoločnosti Auvid production za prípravu ďalšieho skvelého videa a FORCA BARCA za mediálnu pomoc pri propagovaní akcie. Rovnako nesmieme zabudnúť na sponzorov, ktorí poskytli ceny do tomboly – Meva sport, Futbal Fan shop, Penyastore, p. Galádovi za propagačné materiály zo Slovenského futbalového zväzu, hotelu Zátoka a samotnému klubu FCB za propagačné materiály.

Záznam športových novín TV JOJ, v ktorom nájdete reportáž z odhaľovanie erbu na Camp Nou a Valného zhromaždenie v čase 4:09 http://www.joj.sk/relacia-sport/sport-archiv/2014-10-20-sport.html

Fotogalériu zo stretnutia nájde na http://www.fcbarca.sk/fotogaleria/nggallery/fcbarca-sk/vyrocne-valne-zhromazdenie-2014

Visca Penya!

zdroj: fcbarca.sk
foto: fcbarca.sk

AlvesovCentrik

6
2014-10-23 20:21:44

Tá BIELA košielka s penya barcelonskym znakom, to je vtip seňor presidente !? Však?! A to "I love you Barcelona" na slovenskej štátnej zástave...

messso

4
2014-10-23 21:35:17

Preco by to mal byt vtip?? V tich kosielkach boli aj na kongrese v Barcelone, kde ich v nich videli aj ti najvyssi predstavitelia FCB a nikto s tim problem nemal, len ty

blauigrana

5
2014-10-23 21:01:50

šaškáreň :DD

Dexter

-8
2014-10-23 22:20:50

naco sa hraju tito fanusikovia? :O pospinit vlajku slovenska s nazvom zahranicneho klubu to co je? dehonestacia.. a je mi fuk ci je tam barcelona alebo co..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.