Ivan Rakitič je už len krok od svojho prvého El Clásica. Chorvát tak svoje emócie ani neskrýva a na zápas s Realom sa nesmierne teší.

Adaptácia do hry

"Všetkým kolegom v šatni som nesmierne vďačný, takisto pracovníkom klubu a fanúšikom, pretože vďaka nim je všetko jednoduchšie. Možnosť byť v klube s hráčmi, ktorí sú idolmi po celom svete a tvoria futbalovú históriu je tá najkrajšia vec. Príchod do Barcelony nebol len o tom hrať s najlepšími hráčmi, ale predovšetkým bojovať o tituly. Chcem tu vyhrávať."

Clásico

"Sníval som o tom, keď som bol ešte mladý, ale teraz už nechcem snívať. Túžim to zažiť. Bez pochýb ide o veľkú zodpovednosť, ale chcem sa fanúšikom a klubu za ich dôveru odvďačiť."

Pokoj aj pred zápasom s Realom

"Na každý zápas sa pripravujem tým istým spôsobom. Mám svoj rituál. Keď hovorím o zažití sna, nemám na mysli len El Clásico. Snom je nosiť tento dres počas každého zápasu."

Clásico z domu

"Stretnutie som prežíval zo svojho domu spoločne s mojou manželkou. Pozeral som ho s nadšením, pretože ide o zápas, kde proti sebe nastúpia najlepší hráči sveta."

Ronaldo

"Má neuveriteľnú sériu. Len aby sme ho v sobotu boli schopní zastaviť."

Messi

"Neexistuje už nikto taký ako Messi. Jedného dňa tréner povedal, že robí veci, ktoré sa nedajú vykonať ani na PlayStation. Leo je unikátny. Je možné, že takého ako on už svet futbalu nezažije. Je dosť možné, že Messi nie je len najlepším hráčom na svete, ale aj najlepším futbalistom histórie."

Luis Enrique

"S prácou trénera som spokojný. Uvidíme ako ho privítajú na Bernabeu, ale taký je futbal - dá nám množstvo príležitosti k návratom a nikdy neviete, kde sa budete nachádzať o 5,10 či 20 rokov. Myslím, že nebude mať nijaké problémy."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Marian

37
2014-10-24 08:28:00

Ivan, rátam s jednou Tvojou asistenciou na gól proti baletkám!

Marco01

28
2014-10-24 11:05:29

Snom je nosit tento dres pocas kazdeho zapasu...paradne povedane Ivan..som rad ked do Barcy prestupuju hraci ktori si to vazia a nejde im iba o peniaze...na Bernabeu by mohol pustit nejaky ten svoj raketovy projektil do cassilasovej sibenice nie ? :-)

STEFI

16
2014-10-24 11:23:41

Taketo uprimne slova z ust transiek nikdy nevyjdu. Uprimnost a pokora na 1 mieste, tak to ma byt. A my sme pysni ze ta mame Ivan :)

tomas777

10
2014-10-24 14:47:54

STEFI, na čo rýpeš ??? a pritom ešte aj píšeš o pokore, trochu odveci, nemyslíš...oni majú jeho a my Lea !!!bez ich dvoch by clásico nebolo vôbec ono.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.