Barca išla do sobotňajšieho zápasu v pozitívnej nálade. Fanúšikovia, novinári i hráči rozprávali o tom, ako dal Luis Enrique dokopy nový, osviežený tím, schopný opäť bojovať o tie najvyššie priečky v európskom futbale.

Spôsob akým Barca nezvládla druhý polčas na Bernabeu však odhaľuje, že Katalánsky veľkoklub ma stále problémy vo veľkých zápasoch, kedy zohráva veľkú rolu psychológia. Inkasovanie z rohového kopu a hneď potom z rýchleho protiútoku ukazuje, že problémy, ktoré stáli za neúspechom v minulých sezónach stále neboli vyriešené.

Dokonca aj samotný Enrique na pozápasovej tlačovke priznal, že spôsob akým jeho tým inkasoval ho ranil. Už základná zostava – Mathieu na ľavej strane, Rakitić na lavičke, aby mohol hrať Xavi – naznačila, že ani tréner úplne neveril v „nový“ tím, ktorý dal dohromady.

Pod Pepom Guardiolom prehrala Barca iba dve Clásica z 15 odohratých. A to dokonca aj keď na druhej strane stal Jose Mourinho ochotný vyskúšať všetky triky, len aby uspel. Po odchode Guardiolu vyhrala Barca iba 3 z desiatich postupne pod vedením Tita Vilanovu, Jordi Rouru, Gerarda Martina a teraz Luisa Enriqueho.

Ak sa bude chcieť Barca dostať naspäť do svojho niekdajšieho tempa, budú sa musieť udiať ďalšie zmeny.

zdroj: espnfc.co.uk

ombre

18
2014-10-28 09:10:39

V prvom rade treba postaviť inú zostavu, než tú, čo hráva EC už niekoľko sezón..

emiliano

-12
2014-10-28 09:25:42

Lucho je pre Barcu slabý tréner, Barca potrebuje elitu.Lucho sa len tvári ako novátor,ale nič nevidím a pripadá mi bezradný.Namiesto novej zostavy postavil starú, lebo sa pokakal a zvolil rutinu, ako Martino. Lucho je omyl, niš poriadne za sebou nemá a prišiel do elitného tímu, keď predtým v jednom elitnom zlýhal. Pep tiež tak rýchlo postúpil, ale Pep je iné eso - rezolutný a nekompromisný. Xavi a Sergio mi behom pripomínajú postrelené husy, Iniesta je výkonnostne na dne.Taká záloha nič nepripravila a nezastavila protiútoky.

Jhonys

5
2014-10-28 11:09:21

Ale do teď ti byl dobrý, že?

Jaro500

5
2014-10-28 12:27:14

Pokým sme vyhrávali tak bol odbrý, teraz sme nevyhralia už je zlý.. bože dajte mu čas.. ani Carlo v Reale nehviezdil hneď zozačiatku a tiež mal veľa prehier, nedá sa spraviť revolúcia zo dňa na deň.

preskociil

5
2014-10-28 12:05:58

Este nieje za nami ani polovica sezony, treba dat Luchovi este cas.

MIO10

2
2014-10-28 12:31:01

Sestava se mu nepovedla a ani motivace a ochota se na hřišti roztrhat tam nebyla vidět. Ale to se může do příště změnit. Upřímně. Byl Real až o tolik lepší? Byl hladovější a asi i lépe připravený takticky a v hlavě,ale! Rozhodla smolná penalta a roh! Mohlo to být klidně opačně. je potřeba se poučit a makat dál! Nakupovat nemůžeme, takže změny v kádru jsou zatím fuk. I když by byly potřeba...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.