Fabio Capello priznal, že chcel Messiho dostať na hosťovanie do Juventusu. Snažil sa presvedčiť trénera FC Barcelona, Franka Rijkaarda, ale nepochodil. Išlo pritom len o hosťovanie.

"To, že som sa Rijkaarda pýtal, či Messiho pustí na hosťovanie do Juventusu, je úplná pravda," povedal pre denník AS. "Keď sa zápas na minútu zastavil, prišiel som k Rijkaardovi a povedal som mu, že Messiho nemôže nasadzovať, pretože už vtedy mal troch zahraničných hráčov. Prečo by teda Messiho na rok nepustil mne?"

"Rijkaard mi však povedal, že túto situáciu za tri či štyri mesiace vyriešia a kvôli tomu to nemôže urobiť. To je dôvod prečo Messi debutoval ako posledný. Hodnotu svojich obrancov som poznal, ale keď som videl Messiho, vedel som, že je jedinečný. Videl som, že vie veci, ktoré by ostatným hráčom ani nenapadli," povedal.

Následne sa Capello dostal aj k večnému súboju Messiho s Ronaldom o titul najlepšieho hráča planéty. Domnieva sa, že Zlatú loptu získa aj tento rok Ronaldo, aj keď mu chýba schopnosť držať loptu akú má Messi: "Ronaldo a Messi sú dvaja jedineční hráči, no sú úplne rozdielni. Cristiano je silový hráč s veľmi dobrou technikou, no nemá tú číru Messiho techniku. Hrať proti Messimu je nesmierne náročné," dodal.

zdroj: espnfc.co.uk
foto: archiv

D0MIN0

25
2014-10-31 09:00:03

taky ako Ronaldo este byt moze . pretoze ronaldo ma dobre strely aj techniku ako bolo napisane no Messi neni predvidatelny a preto si myslim ze ako Messi nikto uz dlho nebude ked vobec bude . Messi dava goly . nahravky ale skvele a nepredpokladane . kazdy je iny no Messi je lepsi ako Ronaldo

sid1

18
2014-10-31 09:53:57

ako technicky je messi inde ako ronaldo, samozrejme je to ciastocne dane aj vyskou ale myslim, ze aj keby vyskovo bol ronaldo rovnako na tom tak taky talent od boha nema. A medzi fanusikmi ide iba o to co kto preferuje. Niekto ma rad fantasticku kontrolu lopty, zazracne prihravky a improvizaciu a niekto zase neskutocny sprint, silu, famoznu strelbu. Podla toho sa kazdy rozhodne sam za seba (vynimajuc fanusikov klubu ktory samozrejme povacsine drzia za tym svojim) kto je numero uno pre neho.

FCBkraken

19
2014-10-31 10:20:25

Tancovať okolo lopty vie každý, ale tancovať s loptou vie len messi..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.