Barcelonu už zajtra čaká duel proti Celte Vigo a Luis Enrique sa aj kvôli tomuto zápasu zúčastnil ďalšej tlačovej konferencie. Na nej hovoril o viacerých témach - vrátane El Clásicu, Suarezovi či minulej sezóne, ktorú strávil paradoxne na štadióne Baláidos v meste Vigo, ako tréner Celty.

Je evidentné, že prehra v El Clásicu Lucha nesmierne mrzí, no očividne to všetko berie aspoň s miernym nadhľadom. "Áno, prehra vždy bolí, no my sme v tabuľke prví a sezóna je dlhá. Je jasné, že sa musíme zlepšovať, po každej porážke i výhre. Víťaz je jednoducho víťaz, a aj víťazi musia prekonávať ťažké chvíle," hovoril o Clásicu podľa insidespanishfootball.com.

"Chyby robíme v každom zápase, aj v tých víťazných. Rovnako tak analyzujeme zápasy keď vyhrávame, i keď prehrávame, pretože sme sebakritickí a chceme sa zlepšovať. Musíme byť pripravení na všetky možné okolnosti," povedal Enrique, ktorý zároveň ľudí presviedča, že ľudia by si mali byť vedomí prípadnými neúspechmi. "Vedeli sme, že v priebehu sezóny budeme mať tie lepšie a tie horšie chvíle, je to prirodzené. Je ťažké mať sezónu, v ktorej budete mať iba dobré výsledky."

Bývalý hráč Realu aj Barcelony spomenul aj oceňovanie LFP, ktoré bolo tento rok veľmi kontroverzné. Aj napriek tomu, že Atlético získalo majstrovský titul žiadny hráč z tohto klubu nezískal ocenenie. "Hlasoval som ako tréner Celty. Prial som si, aby boli výsledky hlasovaní zverejnené, pretože by nemali nič skrývať."

Samozrejme, ďalšou dôležitou témou bol Luis Suarez, ktorý sa pomaly dostáva do zápasového rytmu. "Suarez trénuje veľmi veľa a veľmi dobre. Čo sa týka Clásica hral, lebo si to zaslúžil. Začiatočnú jedenástku oznamujem vždy hodinu a 15 minút pred začiatkom, je to môj štýl a robím to tak vo všetkých kluboch."

Na úplný koniec spomenul kouč Barcelony Celtu, s ktorou odohrá nasledujúci zápas. "Celta sa snaží nakopávať dlhé lopty na skvelého Larriveya, čo im zatiaľ vychádza. Mám dobré spomienky na pôsobenie v tomto klube. Je to malý tím, plný ambícií a dobrých výsledkov. Želám im len to najlepšie."

"Samozrejme, príprava na ten duel je zvláštna. Cítim sa divne, keď budeme hrať proti hráčom, ktorých dobre poznám. Nebudem špekulovať o výsledku, no chceme vyhrať. Bude to však ťažké," povedal na koniec.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

messisko

-13
2014-10-31 16:40:56

Ale mi ty dôverujeme.

Rossel

25
2014-10-31 17:09:34

To že si sa pomýlil v "mi" by som ešte nechal tak, ale ako môžeš preboha napísať Ti s tvrdým Y :-D :-D :-D ?

cescfabregas58

6
2014-10-31 18:51:36

nie je to prvý krát.. http://forcabarca.sk/...

Rossel

4
2014-10-31 19:25:28

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Jaro500

4
2014-10-31 19:28:24

Možno slovenčina nie je jeho rodná reč, inak sa to nedá vysvetliť.. :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.