Munir El Haddadi patril k najväčším hviezdam predsezónnej prípravy a začiatku sezóny, no odvtedy o ňom až tak často nepočuť. Stále len 19-ročný španielsky rodák má samozrejme ešte mnoho času, no sám si uvedomuje, že zdokonaľovať sa môže len keď bude pravidelne hrávať. V rozhovore podľa insidespanishfootball.com zodpovedal viacero otázok ohľadom Španielska, Messiho, alebo Neymara.

Munira si Vicente Del Bosque 'poistil' tým, že mu už dal šancu nastúpiť v seniorskej reprezentácii Španielska. To znamená, že už nebude môcť nastúpiť v drese Maroka. Haddadi túto krajinu miluje a rád sa do nej pravidelne vracia, no sám sa vyjadril, že jeho snom bolo hrať za La Furia Roja. "Už som povedal, že som túžil hrať za Španielsko. Splnil som si sen. Bola to obrovská radosť a dúfam, že v budúcnosti s ním budem hrať viac. Musel som sa rozodnúť, a rozhodol som sa najlepšie. V U-21 som si toho tiež užil dosť," dodal Munir.

"Stojím nohami pevne na zemi. Chcem len tvrdo pracovať a naďalej ukazovať, že môžem zapadnúť medzi najlepších hráčov sveta," povedal. "Nečakal som, že sa to všetko odohrá tak rýchlo, no nemám strach. Jednoducho verím v moje možnosti a chcem byť pripravený na každý duel."

Kto je podľa Munira najväčším konkurentom Barcelony? "Je jasné, že Real je vždy veľmi nebezpečný súper, ale aj ďalšie kluby ako Valencia, Sevilla, či Atlético ukazujú, aké ich kvality. Cieľom je však bojovať o všetky možné tituly, lebo máme skvelý tím. Práve vďaka tomu sme povinní usilovať sa o maximum. Musíme ísť krôčik po krôčiku, pretože sezóna je dlhá."

Na úplný koniec hovoril 175 centimetrový hráč barcelonskej rezervy o jeho dvoch idoloch a najznámejších hráčoch Barcelony - Neymarovi a Messim. "Neymar? Je jeden z najlepších na svete. Hrať s ním v jednom klube je úžasné. Veľa sa od neho učím. Messi je môj idol, najlepší hráč na svete, jedinečný futbalista. Robí veci, ktoré nemôže robiť nikto iný a všetko je jednoduchšie keď je po mojom boku. Keď má loptu súper je v nebezpečenstve. Zapôsobí na vás loptou i bez nej," dodal.

zdroj: insidespanishfootball.com
foto: archív

Maek

1
2014-10-31 22:56:17

A ty v budúcnosti budeš idolom všetkých mladých hráčov keď budeš v Messiho veku

FC-Barcelona

0
2014-10-31 23:48:13

Dufame

pioter

0
2014-11-01 00:45:13

O Munira a Sandra strach nemám sú to kvalitný hráči ktorý budú pripravený hrať na úrovni akej je Messi a Neymar.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.